Zabijeme a sníme všechny koaly! Kde je EldeR, když ho člověk potřebuje?!
EDIT: @Mike: Aha! Tak to teda fakt gratuluju. Tys viděl můj černohumorný demotivational poster "Judemon"? Mám to na FB ve složce Demotivators, tak se můžeš kouknout
hRDLA: Demon's Souls je hra která mě konečně donutila si někdy koupit PS3, vždycky dřív jsem to zavrhl kvůli nákladům, ale safra, Demon's Souls je Demon's Souls
Jen si to asi stejně koupím za dlooooooooouho
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Zabijeme a sníme všechny koaly! Kde je EldeR, když ho člověk potřebuje?!
Jak ti odepisoval Mike ... spal sem když v 6 vstávám, tak nebudu přeci v 1 strašit ještě tady
No a vzhledem k tomu, že sem k příležitosti trapných svátků, které už naštěstí skončily, přišel ke kontaktnímu grilu, tak si zamlouvám nějaký pěkný lehce prorostlý kousek koaly právě na grilování. Myslím, že ho nejdřív trošku namarinuju s rozmarýnem, tymiánem, pepřem, chilli a kapkou olivovýho oleje a pak prdnu na gril....
Mimochodem nevíte někdo, jak dlouho by měly bejt koala po porážce vyvěšená, aby maso zkřehlo a nebylo jak podrážka ??
Taky sem uvažoval o tom, trošku masa pomlet a pak si udělat koalaburgry. S česnekovou majonézou, plátkem sýra a křupavou houstičkou.....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ekofeminismus ??? .... zřejmě poblázněný feministky, co choděj pěšky a nemejou se, aby neničili životní prostředí a kudy choděj, tak vykládaj, že životní prostředí ničej jen chlapi .... A ty radikálnější můžou sklouznout až k "Ekofemifašikomunismu" Jenom jestli to není celý spíš takovej "Debilismus" ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.