Škorp:
Vyhazovač si vaše doklady prohlédne, po chvíli vám je vrátí. Ustoupí ze vchodu a uvolní vám cestu.
Aurel:
,,Už jsme skoro doma, páni, docela dlouho jsme byli venku," řekne Kate když se podívá na hodinky.
Mopi:
,,No... Hotel ani byt si ještě dovolit nemůžeme, spíš bychom měli najít nějakou ubytovnu, kde budeme mít alespoň postel a skříňku na věci."
Naga:
Ztlumil jsi jas světla a opatrně jsi pokračoval do hloubi "skladiště". Ani po chvíli si nenarazil na nic jiného než na skříně, tak jsi se rozhodl za jednu skrčit. Slyšel jsi kroky a usoudil, že osoby (nejspíše byli dvě) vešli z chodby do místnosti k tobě. Slyšíš jak si šeptají, ale zachytil jsi jen pár vět: ,,...pohnout, myslím, že nás viděl." ,,Nemůžu, tak rychle... zraněná."
EldeR:
*cink* Zvuk ti dal vědět, že tvůj komunikátor napojený na omni-tool právě přijal zprávu. Možná je to už konečně tvoje výplata z poslední práce co jsi odváděl na nějaké lidské nákladní lodi v přístavu. To bylo včera ráno, od té doby čekáš na peníze. Rozhodl jsi se, že dnešek strávíš v baru, jelikož práce si to moc nedostává a neměl jsi moc náladu chodit někam mezi lidi - je ráno, takže jsi v baru sám. Bar se jmenuje Plačící Hanar a jelikož je Elysium lidská kolonie, tak popíjíš celkem slušné pivo. Barman odešel do skladu, takže tě požádal ať mu to tam pohlídáš. V noci přespáváš v blízké ubytovně, zadarmo, jelikož jsi jim opravil síť.
Aurel:
Podíval jsi se na omni-tool a zjistil jsi, že je 20:30. ,,To ano, pěkně jsme si popovídali. Takhle už jsme si nepovídali... no snad nikdy," usměje se Kate.
Mopi:
,,Počkej," doběhne tě Corvus. ,,Kam to jdeš?" zeptá se zmateně.
Škorp:
Vešel jsi dovnitř a rozhlédl jsi se.
Takhle to tam vypadá, akorát je tam dost narváno.
Elder:
Vyvolal jsi holodisplej omni-toolu a otevřel zprávu.
Nazdar pancharte,
tak máš smůlu, žádný prachy nedostaneš. Se ukázalo, že si nepodepsal smlouvu, takže ti nic nemusím platit.
- Sting
Sting je předák co tě najal na opravu té lodi.
Na sobě máš pracovní oděv. U sebe máš omni-tool, komunikátor a kredit chit s 30 kredity.
Naskočila mě žíla na čele a zapálil sem si cigaretu. Počkám až se vrátí barman a přeptám se ho na Stinga. Zatím si nervózně prohlížím vybavení baru a promýšlím, jak dostat svoje prachy.
Upravil/a EldeR dne 26.04.2013 22:46
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Sakra, to skoro zní, jakoby sami před někým utíkali, pomyslím si. Pro jistotu ale rozhodně zůstanu schovaný. Dál pozorně poslouchám a trošku vykouknu zpoza skrýše - to už vypnu světlo úplně.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopi:
,,Tak se prosím tě zastav, mám takovej pocit, že jsem nějakou ubytovnu zahlédl, když jsme šli na kliniku. Jenže ty jdeš opačný směrem."
Aurel:
,,To určitě," řekne Kate a vešli jste do budovy. vyjeli jste výtahem až ke Kateině bytu a vešli jste dovnitř.
Škorp:
,,Jasně," odpoví ti Kahleen a vtáhne tě na parket. Začne tancovat. Hudba hraje dost nahlas, takže se možná ani neuslyšíte.
Elder:
Vyndal jsi z kapsy svojí poslední cigaretu a počkal jsi na barmana. Ten ti jí zapálil a když jsi se ho optal na Stinga, tak ti odpověděl: ,,Jo, to je ten z doků ne? No tak to je pěknej parchant, vůbec se nemá aby někomu platil, mě taky dluží peníze, ale jen málokdo to z něj vytáhne, prý má nějaká známosti na koloniální správě, takže se cítí chráněný." Bar není nic moc, několik stolů, barových stoliček, okna jsou zatažená, takže pološero.
Naga:
Vypnul jsi baterku, ale už si nic nezaslechl, postavy byli ticho. Vykoukl jsi a nějaký padesát metrů od tebe jsi viděl světlo baterky a obrysy dvou postav, které se blížili směrem k tobě, vypadali humanoidně, takže jsi mohl vyloučit hanara, elcora či voluse.
Aurel:
,,Spát? Já takhle brzo neusnu, ale ze všeho nejdříve se půjdu osprchovat," řekne Kate a přejde do ložnice.
Škorp:
Tancuješ - pokud nechceš nic extra dělat, nemusíš psát.
Naga:
Připravil jsi si dva artefakty, každý do jedné ruky a potichu jsi pozoroval postavy. Jak se světlo baterky míhalo mezi policemi, tak jsi musel zalézt aby tě nespatřili, když jsi opět vykoukl, jedna postava byla pryč a za tebou se ozvalo cvaknutí. ,,Pomalu vstaň," řekl hluboký hlas, odhadoval jsi to na batariána.
Elder:
Poděkoval jsi a vyrazil jsi ven z baru - platil jsi už předem. Všechny své věci máš momentálně u sebe - není toho mnoho, tak to sebou raději stále nosíš. Vyrazil jsi rušnou ulicí do doků. Prošel jsi několik bloků domů až jsi se dostal k kontrolnímu stanovišti Aliance - do doků a z doků nesmí nikdo bez průkazu totožnosti. Stojí tam pár vojáků a u nich pomalu posouvající se fronta do doků.
Mopi:
,,Ty máš prostě svojí hlavu co?" zasměje se Corvus. Prošli jste už vám známou cestu a dostali jste se do uličky s ubytovnou. Byli to obyčejné dveře před větší budovou (jestli se to tak na Omeze dá nazvat) s nápisem "Ubytování". Corvus se na tebe podívá a zeptá se tě: ,,Tak co Betty, chceš to vyřídit ty?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.