Tady je to poslední dobou trochu mrtvý... Nic proti..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
To je v háji člověk si něco zobne před spaním jen tak na chuť a po zbytek temné části dne neusne. Samozřejmě že únava příjde jakmile bude čas jít pracovat...
Boing
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mopidu napsal:
Human Revolution mám koupený a dohrála jsem jednou a půlkrát
Mám koupený Revolution Director's Cut, je na to někde čeština? Zkoušel jsem tam tu na HR, ale ani přejmenování souboru nestačilo. Instalace ok, ale steam to nespustil.....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS: Nevim, ale můžu ti sehnat češtinu na HR a ML zvlášť. Na ty bonusový věci co jsou v DC ale asi žádnou nenajdu :/
Kdyžtak mrkni sem, tam jsou ty dvě co jsem zmínila http://cestiny.rp...
Mopi: Odtud ji mám staženou a přejmenoval jsem spouštěcí soubor, abych to mohl naistalovat (instalace cz asi min na 30minut) vše ok. Steam nenašel soubor pro spuštění, tak jsem ho přejmenoval zpátky. Steam nalezl chybu a nespustil hru. Takže jsem to musel opravit přes integritu mezipaměti - kompletní reinstalace s opětovným stažením (15GB)
Takže jedině musím čekat, zda někdo neudělá CZ přímo pro DC. Pokud někdo víte, napište dík ;)
Upravil/a LordeS dne 26.08.2014 18:16
Est Sularus Oth Mithas
Já se těším na příští týden.. Skončím v práci, nasednu do auta, hurá do (velkého) města a jdem nakupovat Skyrim: legendární edici..
Už se na to těším...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Haflink napsal:
Legendárníe dici he? *nakloní kebuli*
Jo jinak stím online teso a s tanci si mohli více vyhrát podívej te se jak tancují
A to mají na wiki že u některých ras se nevý jak tancují
Pěkné! Akorát zapomněli na Císařského..
Co se mi osobně nejvíce líbí:
Bosmer (i když to vypadá jednoduše)
Khajiit (to vypadá moc hezky)
Altmer (to by se dalo snadno naučit)
Ještě k tomu tanci..
NORD - typická severská klasika Snadno se naučí (možná, že něco podobného jsem se učil v tanečních )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.