No, já jsem ukecaný dost, ale že bych psal často nesmysly jen pro nahonění postů a levelů, to si nemyslím. Nejvíc toho mám z Nekonečných, CTŽ a slovního fotbalu samozřejmě
@Mike: Přečtu si to zítra nebo pozítří, teď momentálně jsem mentální mrtvola
@Whirt: Prosím, prosíííím, Whirtosi, shoď Lena na level 1!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Přátelé, já letím, neb jinak bych asi zítra nevstal na vlak. A budu se do budoucna snažit nespamovati. Spešl kvůli Ligosovi, abych mu udělal radost. Ahojte!
Přátelé, já letím, neb jinak bych asi zítra nevstal na vlak. A budu se do budoucna snažit nespamovati. Spešl kvůli Ligosovi, abych mu udělal radost. Ahojte!
tak to je teda slovo do pranice
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Odebírám se pro dnešek do věčných lovišť své postele Teda, nejdřív samozřejmě Darksiders, tahle návykovka už se mi pěkně zažrala pod kůži Zítra taky brzo vstávám, Mikeu, takže nejupřímnější soustrast. Akorát že já se pak můžu ještě dopoledne trochu prospat
Dobrou, spolufórané a zítra tchüss!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Odebírám se pro dnešek do věčných lovišť své postele Teda, nejdřív samozřejmě Darksiders, tahle návykovka už se mi pěkně zažrala pod kůži Zítra taky brzo vstávám, Mikeu, takže nejupřímnější soustrast. Akorát že já se pak můžu ještě dopoledne trochu prospat
Altazar napsal:
Týjo všichni jdou spát, asi bych měl jít taky, ale ještě si chci povídat, vyspim se v práci
hmm já spát v práci nemůžu ... ale to neva od zejtra mám dovolenou
Já taky normálně ne, dělám u koní tak by mi nejspíš zbourali stáje kdybych zaspal krmení ale potom si zdřímnu hezky v klubovně u krbu. Doufám že nebude moc mrznout, si pak připadám fakt jak ve Skyrimu když v tričku lítám v tý zimě venku
Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
Týjo všichni jdou spát, asi bych měl jít taky, ale ještě si chci povídat, vyspim se v práci
hmm já spát v práci nemůžu ... ale to neva od zejtra mám dovolenou
Já taky normálně ne, dělám u koní tak by mi nejspíš zbourali stáje kdybych zaspal krmení ale potom si zdřímnu hezky v klubovně u krbu. Doufám že nebude moc mrznout, si pak připadám fakt jak ve Skyrimu když v tričku lítám v tý zimě venku
tak to chápu, že si musíš nejdřív máknout a pak chrápat
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.