Maha: Yop jsem horrorcore. To mi připomíná že jsem dneska osvětloval Řezníka kámošce která říkala že se jedná o psychopaticky vyšinutého narušence
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Maha: Yop jsem horrorcore. To mi připomíná že jsem dneska osvětloval Řezníka kámošce která říkala že se jedná o psychopaticky vyšinutého narušence
To říkaj všichni, ale jak říká Řezník.. "Koho ještě bavěj debilní disco-party tracky?
PSH parket no to bych se posral vzteky
možná že si na to párkrát trsal na dýze, ale co tě ku*rva zvedlo, když si ležel doma ve schýze?"
A vůbec, nastává éra déra, tak co
Upravil/a Mahoney dne 21.10.2013 21:48
METTALIC napsal:
To říkaj všichni, ale jak říká Řezník.. "Koho ještě bavěj debilní disco-party tracky?
možná že si na to párkrát trsal na dýze, ale co tě ku*rva zvedlo, když si ležel doma ve schýze?"
Přesně tak. No včéra jsem narazil na DeSade a jeho Sadismus. A hned se mi to zalíbilo
Hej Sáde! Co?! Viděl jsi včéra zprávy? Sorry neviděl mr*al jsem nějáký krávy !!!
METTALIC napsal:
Přesně tak. No včéra jsem narazil na DeSade a jeho Sadismus. A hned se mi to zalíbilo
Hej Sáde! Co?! Viděl jsi včéra zprávy? Sorry neviděl mr*al jsem nějáký krávy !!!
Jj, ta vyšla před pár dněma, jediný co mi tam vadí je ta uřvaná blondýnka.. ale už je i verze bez ní, takže cajk )
Jinak osobně jsem si myslel že by jste mě za horrorcore ukamneovali
Upravil/a METTALIC dne 21.10.2013 21:59
Taky že jó, ale tady jsi na internetu Tady je to jedna zrůdička za druhou, všem je to jedno . Takže kašli na to co si o tom kdo myslí, tady, venku, kdekoliv, poslouchej skvělou hudbu s nápadem, poslouchej horrocore .
Mahoney napsal:
Taky že jó, ale tady jsi na internetu Tady je to jedna zrůdička za druhou, všem je to jedno . Takže kašli na to co si o tom kdo myslí, tady, venku, kdekoliv, poslouchej skvělou hudbu s nápadem, poslouchej horrocore .
Přesně ještě jsem si oblíbil Streetmachine což je horrorcore s příměsí Grindcoru. A musím se kouknout na Masowi Wrazi.
Mahoney napsal:
Přesně ještě jsem si oblíbil Streetmachine což je horrorcore s příměsí Grindcoru. A musím se kouknout na Masowi Wrazi.
Hele, mrkni na YT na Bushpiga, ten dělá dobrej horrorcore jakože zahraniční
Mahoney napsal:
Hele, mrkni na YT na Bushpiga, ten dělá dobrej horrorcore jakože zahraniční
OK díky
Revoluce ? Hej, to se mi zamlouvá. Všichni se povražděj při revoluci a já pak usednu na trůn ! Konec konců, už jsem byl oficiální bůh tak proč ne vladař, že ?
BTW, pro Lena to přeložím :
Levoluce ? Hej, to se mi zamlouvá. Všichni se povlažděj při levoluci a já pak usednu an tlůn ! Konec konců, už jsem byl oficiální bůh tak ploč ne vladař, že ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Vot is hapning hír? Giv mí a klů!
A BW, hlavně si dej pozor, kam ti ta tvá revoluce zasahuje. Některých vysokých míst by ses nechtěl dotknout (ano zní to úchylně, ano myslím těmi vysokými místy sebe a SA, ano právě jsem se zachoval více egoisticky než kdy jindy, kdy jsem vcelku skromný )
BadWolf napsal:
Revoluce ? Hej, to se mi zamlouvá. Všichni se povražděj při revoluci a já pak usednu na trůn ! Konec konců, už jsem byl oficiální bůh tak proč ne vladař, že ?
BTW, pro Lena to přeložím :
Levoluce ? Hej, to se mi zamlouvá. Všichni se povlažděj při levoluci a já pak usednu an tlůn ! Konec konců, už jsem byl oficiální bůh tak ploč ne vladař, že ?
Whirt: Ale já nemyslel forumní revoluci ale celosvětovou ! A BTW začala s tím Tas o několik stránek zpátky !
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hej, co maj říkat komiskový bubliny (které společně s plynovými maskami a obřími parními roboty nejvíc vítězství ve slavné bitvě o kopec, pravda ) ?
BTW, nic si z toho nedělej...
A jinak, za moje ego může Mopi, ale fakt, ta ho ve mě vypěstovala, a to je pravda !
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.