Tasemnice napsal:
A zrovna od té doby, co jsem na vysoký, pořád pociťuju nepochopitelnou potřebu uspořádat nějakou pořádnou revoluci
Pšššš opatrně, nebo se to dozví Len, ten se posledně taky prohlašoval revolucionářem
Revolucionářství je v podstatě v určité životní etapě naprosto běžné, nicméně je minimum těch, co skutečně něco podniknou. Nehledě k tomu, že každý by chtěl dělat revoluci, ale jak dojde k nastolení nového řádu, stávají se většinou přesně tím, proti čemu bojovali
LEVOLUTION!
RESISTANCE IS FUTILE!
METTALIC napsal:
Takže já jsem někoho URAZIL!? Ok sorry
Tasi: Ano revoluci by to chtělo a ještě líp. METTALIC na papeže
4fan: Rodiče asi před 2ma hodinama odjeli a teď přijeli a přitáhli malého psa. Já čuměl jak ....
Ok Méťa na papeže, ale sorry pak tě budem muset poslat za mříže
Mahoney napsal:
Dočkáte se přátelé. Mahoney jakožto světový diktátor a to už nebude trvat dlouho Všem nám pak bude dobře . Čímž myslím mě.. a mě..
Tob nějak narostl hřebínek Máho, budu na to muset brát zřetel při další čistce.....
ALe tohle desetiletí to zkusím stihnout v říjnu
Maha: DeSade to mi připomnělo že jsem si stáhnul 120 dnů sodomy. Ale ještě nerozečetl a něják na to zapomněl. Ale jinak Horrorcore je tak jediný co rapu dokážu poslouchat
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Achjo lidi, dneska se fakt hodně hodně hodně potřebuju učit, všem jsem to napovídala, a zatím tady konstantně chytám záchvaty smíchu a spolubydlící pořád tak divně koukají, co je na tý genetice tak vtipnýho
Leneren napsal:
Máho, já poznám středověk, ale tvá prdel též
Ano Lene, víme, že má prdel je pro tebe dost lákavý cíl, ale.. prostě si nech zajít chuť, nebo jak ti to mám jinak slušně říct . Mohli by jsme tě seznámit s tím Mikovým šamstrem, jestli chceš .
Mett: Ahá, tak pán je taky na horrorcore palec hore
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.