hRDLA napsal:
Nene, tohle byl nějakej nováček, měl to napsaný i v podpisu, že nenávidí podpisy
aha .. .tak toho sem si ani nevšimnul já měl ny mysli ty dva zneuznaný vědátory
kteří právě rozkládají forum, které jsem spoluzakládal. Napsal jsem tamnímu hlavnímu šéfovi (Richiemu, kdo znáte), aby jim dal perma ban. Sere mě, jak hnusně se tam do všeho naváží a diskriminují osttní na základě jejich nižších vědomostí a rozdílnosti názorů.
.. to jen tak na okraj.
hRDLA napsal:
Nene, tohle byl nějakej nováček, měl to napsaný i v podpisu, že nenávidí podpisy
kteří právě rozkládají forum, které jsem spoluzakládal. Napsal jsem tamnímu hlavnímu šéfovi (Richiemu, kdo znáte), aby jim dal perma ban. Sere mě, jak hnusně se tam do všeho naváží a diskriminují osttní na základě jejich nižších vědomostí a rozdílnosti názorů.
.. to jen tak na okraj.
To mě něco připomíná ..... proto znova.... Sláva Whirtovi !!!
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Proto jsem odtamtud odešel, stejně jako ty, Mop a další... a trvá doteď, narozdíl odtud, kde dostali banán. Jestli ho dostanou i tam, rád se tam vrátím, jinak ne.
... huh, článeček se pšíe prakticky sám, doufám, že se bude líbititititi.
Diego napsal:
Tak jsem počítal... a.... za včerejší den a noc, jsem nasbíral neuvěřitelných 97 příspěvků!!??
Až se toho čísla bojím...
Tak nějako podobně. Mimochodem, Whirt mi slíbil gratulaci k tisícovce.
EldeR napsal:
Mike napsal:
EldeR napsal:
hRDLA napsal:
.. to jen tak na okraj.
To mě něco připomíná ..... proto znova.... Sláva Whirtovi !!!
Diego napsal:
Tak jsem počítal... a.... za včerejší den a noc, jsem nasbíral neuvěřitelných 97 příspěvků!!??
No slíbil, no. Jenže co si pamatuju, když jsem byl naposledy při vědomí, tak jsi měl 500
Mike sbírá příspěvky jak paparazzi fotky na nuda pláži!
Ale nuže dobrá. Gratulace!!!
Upravil/a Whirt dne 16.12.2012 20:41
Diego napsal:
No slíbil, no. Jenže co si pamatuju, když jsem byl naposledy při vědomí, tak jsi měl 500
Mike sbírá příspěvky jak paparazzi fotky na nuda pláži!
Ale nuže dobrá. Gratulace!!!
Díííky Whirťí kolego! velký Lulu ti to oplatí! Ale jen, pokud si přečteš článek, který nyní píši. Tedy, až ho dopíši... ... Pardoon, že vás tak ořád tím otravuju ale už teď z něj mám radost...
Proto jsem odtamtud odešel, stejně jako ty, Mop a další... a trvá doteď, narozdíl odtud, kde dostali banán. Jestli ho dostanou i tam, rád se tam vrátím, jinak ne.
Miku jestli se tam vrátíš tak budeš doufám i tu žejo?
@Mike: Tak to jsem zvědav. Té politiky zas bylo na chvíli dost
Já slíbil, že politiku teď zas na nějaký čas schovám. Ano, byo jí dost, nebyl ani čas vymýšlet a kompletovat lepší téma. ... Tak proto píši toto. Jinak, ještě avizuji - nenechte se odradit tím, že třeba na tento žánr ve větší míře nekoukáte (teď si klepete na čelo, co jsem t za blba a co vám to cpu ) ale je to opravdu dílko, které za to stojí. Však.. sami uvidíte. A nejlepší tak někdy o vánocích na to koukat.
Miku jestli se tam vrátíš tak budeš doufám i tu žejo?
No jasně, že ano. Vás tady mám všechny (až na jednoho, kterého však v hloubi duše také... možná, trochu... .. ne taky ) rád.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.