Mopidu napsal:
Chjo, jak tu všichni mluvěj o Anthology tak se cítím trocha nepatřičně možná si ji taky koupím, ale celkem by se mi šiknul Patrick a jeho stánek...
hele taky o tom uvažuji
EDIT: Co ty 2 Worlds koupilas ???
Upravil/a METTALIC dne 21.10.2013 18:35
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
No mě spíš táta vyoaloval hry na strašně moc CDček třeba The Sims 2 jsem mívala na osmi Sonicy na dvou, Civilizaci na čtyřech..... Duka Nukema teda narval na jeden... Prostě jsem měla celou poličku s asi jen pěti hrama rozporcovanýma na děsně moc CDček
Mett: Koupila, ale trochu mě děsí že to po mě chtělo adresu budu si teď dávat bacha na Sarumany v okolí našeho domu
Upravil/a Mopidu dne 21.10.2013 18:37
Mopidu napsal:
Mett: Koupila, ale trochu mě děsí že to po mě chtělo adresu budu si teď dávat bacha na Sarumany v okolí našeho domu
Sarumans Everywhere yop taky jsem si říkal proč to po mě chce adresu, PSČ, město, jméno
Zdá se mi to nebo je z Tas čerstvě dwemerskej gyroskop ?
A já som pořád Mephala *BWho originální a ještě neexistující oběšený smajlík kterého pamětníci co se mnou kecali na chat pamaují i když tam taky nebyl *
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
No mě spíš táta vyoaloval hry na strašně moc CDček třeba The Sims 2 jsem mívala na osmi Sonicy na dvou, Civilizaci na čtyřech..... Duka Nukema teda narval na jeden... Prostě jsem měla celou poličku s asi jen pěti hrama rozporcovanýma na děsně moc CDček
Jojo, taky taky Hlavně ty Simsy, jsou si pamatuju že bylo na děsně moc cédech to byly časy
On právě nijak nevypadal Já som vždycky akorát napsal "*oběšenej smajlík*" To je prostě smajlík kterej mi chybí ale holt ho nikdo neudělal
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BW: Nezdá, ale celkově jsem moc nepochopila, jak tady ty hodnosti přeskakují.. jednou za 15 příspěvků, jednou za 100... ani se to negraduje s nějakou logikou
Držte mi palce lidi, zítra jdu poprvé do laborky, kam jsem se vnutila, a ráda bych, aby si mě tam už nechali
To jsou ty nový levely. Dřív jich sice bylo jenom pár ale byly po více příspěvcích a vypadaly epicky, a pak někoho napadlo udělat tyhle nechutiny co navíc ze začátku (nevím jestli pořád) obsahovali spoustu chyb ať už grafických nebo ve jménu. Myslím takový chyby jako že se Hircine jmenoval jinak a tak. A teň koňskej zadek to zabil... Prostě si myslím že tyhle levely dělal nějakej pomatenec. Vůbec je nemám rád.
BadWolf napsal:
Njn, v dnešní době to pokročilo na "Zaplať nějakým pitomým PayShit a pak 12 hodin čekej než se ti to stáhne abys nakonec zjistil že se to na 99% sekne"
No nevím jak tobě, ale mě se hry stahují tak 15 minut, když jsem doma a né na chatě, tam běžně tak 6 hodin
Mike napsal:
Tydle nové se mi líbí grafikou, ale ne tou nepříliš logickou posloupností. Nejvíc se mi líbí vzhledově draci: moderátor, admin, max. level...
Stejně jsem pořád názoru že slepice by měla být max. lvl
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.