Diego napsal:
Zalepeno do obálky a odesláno soudci...
Což ve mě evokuje vzpomínku na včerejší debaty. Ale dnes tu tak dlouho nebudu, zítra jedu brzy ráno do Děčína.
Whirt napsal:
Ligos napsal:
Ale za Gothic máš zase velké bezvýznamné plus, protože to je další moje oblíbená série... (myšleno do trojky)
Woohoo Gothic je fajn, ano, do trojky.
Gothic mám taky rád - nejoblíbenější je asi jednička, i když dvojka byla mnohem rozsáhlejší a obsáhlejší...
Trojka sice není tak dobrá jako předchozí dva, ale je stále dobrá a zábavná... Dá se ještě zařadit do Gothic rodiny. [/quote]
Ano, naprosto souhlasím.
Dvojku s Nocí Havrana mám nejraději.
ALOE VERA napsal:
Whirt napsal:
Ligos napsal:
Ale za Gothic máš zase velké bezvýznamné plus, protože to je další moje oblíbená série... (myšleno do trojky)
Woohoo Gothic je fajn, ano, do trojky.
Gothic mám taky rád - nejoblíbenější je asi jednička, i když dvojka byla mnohem rozsáhlejší a obsáhlejší...
Trojka sice není tak dobrá jako předchozí dva, ale je stále dobrá a zábavná... Dá se ještě zařadit do Gothic rodiny.
nejlepší je 2 datadisk dohrál jsem to 100x a furt mě to baví [/quote]
Ano, přesně.
nagasadowcz napsal:
Whirt napsal:
Přesněji jsme 65. s průměrem 2165 unikátních návštěvníků za den
Hezky! Skyrim.4fan YEAH!
YEAH!
Whirt napsal:
Leneren nesoutěží. Jen tu dělá zmatky...
Lidi tak teď hraju AC3 originálku a musím říct, že ikdyž jsem teprve na začátku předchozí díly se mi líbily víc.
Úplně změnili grafiku menu a všeho ostatního což je u mě mínus
Potom je zde uděláno tak, že když se akrobatickým během rozběhnete proti nízké překážce tak ji přeskočíte a ne na ni naskočíte.Ovládá se to hůř a já zaznamenal zvýšenou citlivost myši.To se naštěstí dalo vyřešit, ale AC 3 se mi už ze začátku nelíbí tolika jako třeba 2 nebo Relevations
A to už ze začátku
Jo a potom je pro mě plus, že nezměnili grafiku teda já žádný rozdíl nezaznamenal.
Jo a teď mě rozesmála jedna věta v popisu královské opery: „To, ale skončilo roku 1759, kdy je přestal psát.“
Upravil/a Leneren dne 16.12.2012 20:06
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.