Mopi: Dík jak za Název ryby, tak za pochvalu podpisu. Jen jsem si na chvilku vzpomněl na Avatara a náhle mám podpis s Momem Jo a ten s obrovskou houbou jsem tam zamýšlel dát, ale řekl sem si, že ten je tvůj
Mimochodem v Nemu vypadala naprosto dokonale
BW: Já mám na každé té potvoře rád něco - na Chobotnici onu vínově rudou hlavu, na té roztomilé rybišce pestrost a na téhle to jak je tajemně děsivá Jedna z ryb, která má fakt příznačnej název
Upravil/a Whirt dne 20.10.2013 18:33
Nevím co je Beta ale s kosatkama jsem na tom stejně
A říkejte si že jsem masochista ale já se prostě rád koukám jak vždycky úplně chytře ulověj tuleně a pak je roztrhaj na kusy
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jo a BTW dnes jsem byla poprvé v comicshopu, takže jsem se vyfotila s Connorem v životní velikosti, chvilku prosila tátu aby mi koupil Deadpoola (což se mi nepovedlo) pak jsme si s tátou hráli se světelným mečem (kterej se mi taky nepovedlo koupit) a řeknu vám, nádhernější místo jsem nikdy neviděla
Upravil/a Mopidu dne 20.10.2013 18:42
Jj, já když byl ve Francii tak jsem byl v Albu, a tam to bylo boží ! Jenom kdyby člověk měl víc peněz
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
no nám teď v olomouci postavili nový obchodní centrum Šantovka, no, pro nás je to jako záblesk civilizace, všichni byli omluvení ze školy páč jeli na slavnostní otevření a furt je to tam narváno.....a dle mého mínění je tamto jedinej Comicshop v celým Olomouckým kraji
A k oblíbencům - žádného oblíbeného mořského savce nemám. Ale co se týče ryby, tak je to Latimerie podivná, Muréna obecná a Porcupinefish (opět neznám český název )... To je prostě coolovej podmořskej gang
Whirt: Jo, to jsou všechno ty gangsterský mořksý ryby, Latymerii mám rád taky díky mému dřívějšímu zájmu o Paleontologii, ale s Murénama mám tak trošku nepříjemný zkušenosti (jako malej sem se jich bál) ale jsou zas cool, no a co se týče Porcupinefish tak ta mě od tý doby co jsem viděl Nema vždycky rozesměje
Já mám prostě nejradši hlubomořský ryby. Mnohem víc mimozemský než většina mimozemšťanů
Mopidu napsal:
Toto je ten náš slavnej novej areál...
...aneb plány...
...a skutečnost.
Snaha na straně dělníků byla
BW: Právě. Oni tvoří dokonalý gang Latimerie je takový ten boss co ho vidělo jen pár lidí, Muréna je ten co dělá většinu špinavé práce a Porcupinefish je parťák s vtipnejma hláškama
Všicí: Mimochodem. Našel jsem gif, který by mohl doplnit moji sbírku creepy podpisů
Ad gif - No, mě spíš příjde trošku děsivý že tam ty hlavy vidím i když tam nejsou Ale jinak to moc strašidelný není. Asi to "kazí" ta ženská
Normálně jsem dneska udělal v MC creativ svět a nazval jsem ho "Project Herobrine", jen tak ze srandy a taky proto že jsem ho plánoval udělat takovej tajemnej. No a jen jsem tak blbnul s tím jak to co jsem zatím postavil vypadá v různých Dokucraftech (Light, Dark, High). Zrovna jsem zkoušel High a letěl jsem tak přes kopec a tam černá silueta která vypadala úplně jako Herobrine. Ty vole, já se leknul. Když se to na mě otočilo zjistil jsem že to byl jen Enderman, ale stejně ta silueta vypadala moc lidsky a málo endermansky...
Fůůů...
Whirt napsal: Elder: Z toho příspěvku mě došly jen dvě věci a jednou si nejsem jistý - máš rád Khajiity a pravděpodobně nemáš rád Mery s Argoniany. Pokud ano, tak...
Špatně si to vykládáš ... z lidských ras nerad Bretonce a z ostatních mám rád akorát Khajiity a Dunmery
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
Hmpfg.... Mno dobrá, každýmu co jeho jest...
/ale stejně - to je důvod jak stehno.../
Však já neříkal, že to je něco závažnýho .... mimochodem, můžu tě uklidnit, po stažení patřičnýho vylepšení xichtů jsem si rozehrál bretonskou vyvolávačku
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.