Zdravím, lidičky. Jsem právě v práci a rád bych už odešel, ale čekám, než šéf dohovoří, abych si s ním mohl promluvit A jelikož nevím, co dělat, tak vám to sem píšu Nad hudebninama je zkušebna a mám dojem, že tam právě zkouší moje oblíbená místní kapela Clamortis. Vlastně jsem si jistý. Příjemné ...ano, už je slyším
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já totiž s tou informací fakt nic neudělám, ale tak už to v Nekonečný holt bývá XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Už se vám někdy stalo, že vám někdo na prakovišti bouchnul dveřmi do auta?
Mě ten vopičí potrat sedřel tou ranou lak. Odřenina velikosti mince. Fakt idiot.
Štěstí, že ujel dřív, než jsem přišel k autu...
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Lord Rade napsal:
Neboj se, mě udělal nějakej magor čáru na dveřích a na předním nárazníku. A to i já "víkendový řidič" si na tohle dávám pozor...
... jenže já měl půjčený auto. Sice s ním jezdím nejčastěji ale není moje. Lidi fakt nepřemejšlej, nebo jsou idioti...
Kamarád mi vyprávěl, že stál na parkovišti a někdo mu třísknul dveřma do auta. Ten co to udělal, si až pak všiml, že tam kámoš pořád sedí... Takže ten magor rychle zapadnul zpátky do auta a rychle odjel pryč.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.