Teď jsme si vzpomněl proč jsem nějakou dobu do Nekonečný nechodil - za den přirostlo šest stránek a kdo to má číst ? Ale dneska som to přečet. EldeR zabil, prý aby nepožádal o tu druhou
Jen se mi trochu nelíbí ty nějaký vaš náboženství. Víc jak rok jsem byl jedinej kdo tu kdy měl kult já Tož ale to se mi nálada určo spraví až se rozrostu do BadMopi
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lene, četl jsem tvůj životopis v Nový Planetě, ty ty životopisi fakt nesnášíš, co ? Tak 2D postavu jsem neviděl od tý doby co jsem hrál Arenu
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, já při tvoření postavy žánry nerozlišuju, nemá to cenu. Jediný rozdíly jsou nějaká magie nebo technologie či stav světa ale lidi jsou pořád stejní.
Pffffffffffffffff, elfové Když už tak trpaslíci. No jo, ale vem si jednu věc, to jsou v podstatě taky lidi - hlavně proto že lidská představivost je vždycky omezená na něco co člověk zná, proto taky neumíme vymyslet opravdu mimozemské mimozemšťany nebo cizí rasy.
Mopidu napsal:
Když už jsme u anime, chcete vidět jak jsem se pokoušela o anime? Vtip je v tom že neumím anime jen realistickou kresbu a výsledek je fakt zajmavej tak kdyby jste to chtěli vidět tak to někdy ofotím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.