Je to jedna z nejlepších her, po vzoru stránky Pes je žrádlo, ne kámoš. Budeme zde dávat recepty z koaly. Ten nejlepší se potom po určité době zvolí a vítěz dostane cenu.
Zde se můžete inspirovat http://discountko.../Home.html
Tákže začnu. První recept bude pečená koala na coca cole.
Pečená Koala na Coca Cole
Krok 1: Získáme kvalitní koalu od lokálního prodejce. Pro jistotu párkrát bodneme aby jsme zjistili zda-li je kvalitní.
Krok 2: Svlékneme z kůže a z té ušijeme naší paní úžasné rukavice na zimu
Krok 3: Nakrájíme na kolečkové kostičky a ty povaříme po dobu 45 minut v horké vodě.
Krok 4: Dáme do hrnce 5l coca coly a do té maso a to vaříme dokuď se coca cola nevypaří
Krok 5:????????
Krok6: Profit
Poznámka: Doporučeno podávat s Pšíčkovou, Hafburgrem či prostým psovím
Upravil/a Leneren dne 09.01.2015 23:13
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Len vede, já jsem něco jako nový Gaben založím si vlastní platformu a nazvu ji nějak originálně......Steam! to ještě nikdo nepoužil! A dám tam funkci kam lidi budou moct dávat hry a hlasovat jestli je u mě na platformě chcou
SuperHunter napsal:
Přidej se do naší sekty Whirte
Ne nepřidám, jsem schopen Lenovi odpustit, ale ne zapomenout, jak zbytečný povyk tu způsobil - což ostatní evidentně zapomínají a uctívají ho jako jakéhosi idola. Fakt, co to s váma lidi je? Má len nějakou schopnost vymývání mozků či co?
Whirte klid, je to jen prdel.
Tohle už není ten starý Len, tohle je ten "nový"
Šéf mexického kartelu si nechal předělat pohlaví, aby unikl policii
Upravil/a LordeS dne 09.01.2015 23:46
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
SuperHunter napsal:
Přidej se do naší sekty Whirte
Ne nepřidám, jsem schopen Lenovi odpustit, ale ne zapomenout, jak zbytečný povyk tu způsobil - což ostatní evidentně zapomínají a uctívají ho jako jakéhosi idola. Fakt, co to s váma lidi je? Má len nějakou schopnost vymývání mozků či co?
Ano, nechtěl jsem to říkat nahlas, ale jsem iluminát Každopádně rád bych upozornil, že tohle je Mimo téma. takže bych byl rád, kdyby se tohodle uživatelé vyvarovali na to jsou tu pokud vím jiné témata
E: Jak jistý člověk či nečlověk, poznamenal či nepoznamenal, někde či nikde: cítím se teď jako Mike. Akorát obklopen běžnými uživateli
Upravil/a Leneren dne 09.01.2015 23:50
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.