Ano dámy a pánové, je to tak,
ačkoliv to zní neuvěřitelně a nikdy jste si netroufli ani doufat v to, že bych tento čin kdy uskutečnil, je to tady. Po tom, co mi chodily (a stále chodí) zprávy, dopisy, poštovní holubi, faxy a další žádosti typu "Máho, nauč nás vařit tak jako to umíš ty, prosím!!", "Jak se dělá ten tvůj skvělej chleba, celá rodina ho chce okusit.." a tak dále, jsem se rozhodl, že vás naučím některé ze svých receptů. Nekoukejte do kalendáře, protože není apríl a tohle není žert. A ne, nikdo mě k tomu nedonutil, je to jen má dobrá vůle.
Recept, který Vás, milí čtenáři, dnes naučím, se nazývá MÁHOVA CHLEBOVÁ OPLATKA S VAJEČNÝM TOFU. Dámy, pokud se zrovna chystáte oznámit svému příteli, že jste těhotná, dejte mu před tím určitě tento pokrm, protože potom už vás bude navždy milovat. A pánové, pokud jste takoví smolaři a máte například těsně před svatebním obřadem a chcete si dát svou poslední večeři, není nad čím dumat. Nebudu ale už zdržovat a jdeme na to.
POSTUP PŘÍPRAVY:
Zapneme plotnu na 1400 stupňů Fahrenheitových. Nalejeme na ní trocha oleje, čím víc, tím líp. Než se rozehřeje olej, můžeme nakrájet chléb na dva, co nejvíce rovné plátky. Až začne olej zběsile prskat, můžeme chléb pokládat na rozžhavenou pánev. Nyní stačí jen vyčkávat. Můžete si mezitím třeba dojít do vany, nebo pro dítě do školky.
To, že je chléb dokonale upečený, poznáme podle toho, že se po kuchyni bude rozlézat pach pálícího se asfaltu. Přichází vhodná chvíle na to, plátek otočit. Po tom, co je pečivo dokonale spálené, ho můžeme z pánve přenést na talíř. Zbylý olej z pánve si můžete nalít do skleničky a vypít, nebo ho nalít zpět do lahve či ho vylít.
Ukrojte vařečkou (nebo nožem) čtvereček másla a položte ho na pánev. Tam se začne pomalu rozpouštět. Mezitím rozbijte vajíčko a na onu pánev ho vložte. Zatímco se bude smažit, rozloupněte kousek česneku a potřete jím chlebové oplatky (někdy se jim taky říká topinky). Vajíčko můžeme rozkvedlat, až se z něj stane taková kaše. Necháme ho dosmažit a následně jemně a opatrně naklademe na chlebové oplatky.
Téměř vše je dovršeno, teď jen celé dílo posypte špetkou kokainu, množství podle toho, jak to máte rádi. Pokud nemáte kokain, můžete tam dát heroin. Pokud nemáte ani heroin, nedávejte tam žádný fet. A poslední věc, oba chlebíky pokydejte trochou kečupu, jen tak, pro dochucení.
To by bylo pro dnešek vše. Ale nezoufejte, uvidíme se u dalšího receptu. Zatím ahooooj!!
Pane Hruška? Jste to vy?
I když chápu, že pro ten asfalt je to labužníky vyhledávaná pochoutka, tak to není nic pro mě. Já to dělám tím způsobem, že nejdříve vymáchám ty chleby ve vajíčku a následně v hnoji. Mohu doporučit - Chutná to lépe a zanikne ta pachuť
Upravil/a Lord Rade dne 30.10.2014 22:23
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já dneska odnesl do práce 2 Skyrimské sweetrolly, protože mi kolegyně nechtěly věřit, že umím péct..
A jak se olizovali všichni..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já vím, že tohle je věnováno Mahoneymu, ale asi jsem ho trumfnul včera..
Pekl jsem Pizzu (domácí)
Doufám, že budete i přes monitor slintat..
Co tam všechno je:
Rajčata, paprika, salám, sýr, chilli, cibule, česnek
Upravil/a Adrian_S dne 02.11.2014 01:28
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Jak jistě víte, milí čtenáři, dnes jsou dušičky – svátek zesnulých. Možná jste byli zapálit svíčku, stejně jako já a cesta vás zmohla, stejně jako mě a dostali jste chuť na dobrou a vydatnou večeři.
Dnes jsem si připravil něco ze snazšího soudku. Nezbývá tedy, než vám představit náš dnešní recept – Máhovu dušičkovou polévku.
Vybalíme oba balíčky polévky a jednu na druhou vložíme do mísy či talíře. Vezmeme nožičku párku a rozkrájíme si ho na tenké plátky (čim tenčí, tím víc tam toho párku budete mít). To samé uděláme s cibulkou. Až bude hotovo, nastrouháme na hrubo cihlu.
Nyní připravíme do konvice zhruba 300 gramů vody a začneme vařit. Než se voda uvaří, vložíme do misky kousky nakrájeného párečku a cibulky, nakonec posypeme sýrem. Následně polévku zalejeme.
Nyní do polévky přidáme zhruba pět štamprlat vodky (pokud nejste bábovky, můžete i víc) a jemně dochutíme několika dětskými slzami. Teď nejlepší je misku na několik minut přikrýt talířem, aby se v ní udělalo pořádné horko a mělo to grády.
K polévce je vhodné zakusovat chléb a popíjet další vodku.
Až dojíte nudle, nejspíš vám vespodu misky zbude ještě nějaká voda. Tu určitě nevyhazujte, protože v ní je ještě alkohol. Takže ji buď vypijte rovnou a nebo si ji vezměte další den do práce.
Doufám, že jste si na dnešním receptu pro celou rodinu pochutnali a uvidíme se u dalšího receptu!
Nn, nezáleží na tom. Nejlépe dětské slzy seženeš od miminek, protože pláčou skoro nonstop, takže vždycky na návštěvě si jich pár naberu do lahvičky ať mam do zásoby .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.