Dne 25.2. Upraveny inventáře, statistiky - inventář Sarakovi a Adrianovi.
Dne 13.3. SHmu připsán zabitý nakažený + jedna vystřelená kulka.
Dne 29.8. Upraven záznam o Jamesovi Jr. a Flynnovi. A upraveny inventáře Mattovi a LordeSovi (K tahu 3458) + jsem se tu snažil udělat větší přehled tak, že jsem dal jednotlivé části do spoilerů. Plánuju více zapracovat na charakteristikách NPC a doplnit další z nich.
Dne 16.9. Upraveny inventáře LordeSovi a Mattovi + přičteny čísla ohledně zabitých nakažených a vystřílených kulek
Statistiky celkově:
Počet zabitých přeživších: 35
Počet zabitých nakažených lidí: 41
Počet zabitých nakažených psů: 7
Počet kousanců od nakažených: 4
Vystřílené náboje: 78
Nelze si teď cokoliv zamlouvat. Bylo by to neférm vůči těm co tu nejsou. Teprve až bude vše připraveno a uveřejním veškeré povolání. Nebojte se najdete si tam i někoho jiného.
Řekl jsem, že jestli budeš chtít vykrást trafiku, tak ji navštiv. Ale nic ti to nedoplní.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Nelze si teď cokoliv zamlouvat. Bylo by to neférm vůči těm co tu nejsou. Teprve až bude vše připraveno a uveřejním veškeré povolání. Nebojte se najdete si tam i někoho jiného.
Řekl jsem, že jestli budeš chtít vykrást trafiku, tak ji navštiv. Ale nic ti to nedoplní.
...
Ale stejně, začínám přemýšlet, že bych začala hrát, aspoň než vyjde to hRDLovo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A ještě, vím že vurgality se nemají, ale může ji ve výjimečných případech používat moje postava?
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak já akorát hlásím, že bych se rád zúčastnil, pokud mi to čas dovolí. A taky se chci zeptat, jak je to s tou Přesností? To sčítání je mi jasné, ale nějak jsem nepobral to zaokrouhlování na jednotky. Mohl bys mi to ještě, prosím, přiblížit?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele řekneš co tam bude i za zbraně? Popř. jak to tam bude s nosností a oblečením že třeba jestli se u Maskovacího oblečení počítají jako úložný prostor Sumky......
Lord Rade napsal:
Jasně většinu střelných zbraní budu využívat odtud http://z-game.cz/...
A protože jejich poškození se mi do hry nehodí, tak se muselo upravit.
Jo tak s tím odkazem už mi to dává smysl
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Řekl jsem že větší info dodám později. O nosnoti jsem už něco psal a další faktory budou záležet na povoláních. A tak hluboko abych řešil kapsy u oblečení nejsem. Prostě každý bude mít na začátku batoh a většinou 20 litrovej.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Je možný, abych hrál a pak (kdyby mně to přestalo bavit nebo kdybych přestal mít čas) mohl odejít i když to ještě neskončilo?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.