Tak vzhledem k tomu, že já preferuju spíš moderní metal, tak za mě to bude tahle
SONG
Ovšem to neznamená, že bych měl něco proti klasikám! Ba naopak, mám vůči nim největší respekt, protože zavedly standarty výborný hudby
Jen si radši poslechnu modernější metal
Za mě to bude nedávno poprvé slyšená Dvořákova Stabat Mater. Samozřejmě nečekám, že si to někdo s nadšením pustí celé, ale všem vřele doporučuju prvních zhruba osm minut. Kdo má rád "epické soundtracky" temnější povahy, měl by to patřičně ocenit. Zimmer je fajn, ale Dvořák byl o něco větší frajer
Stabat Mater
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
I když to není zrovna má krevní skupina, tak přesto je to počin, který mne v poslední době mile překvapil ..... Hudba, text, klip... fakt dobrý - husí kůže a tak... :
No tak to byl veliký souboj mezi houslemi a piánem (v metalu mám totiž nejraději, když to hraje vše najednou), ale nakonec vyhrálo Piáno, díky panu Johnu Dreamerovi.
Pořádně hutná backlightová kytara.
No pokud se hraje nějáká pomalá tak akusticko. kytaru-
Upravil/a METTALIC dne 05.04.2013 18:46
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Každý hudební nástroj je skvělý, pokud na něj hraje machr.... mám rád kytaru ať už v rukou Santany, Krawitze, Slashe, nebo jiných borců, je jich hrozně moc, mám rád klavír pod prsty Jiřího Maláska, nebo Mitsuko Uchidy, mám rád bicí, třeba Safri Duo to parádně umí se vším do čeho se dá praštit..... Ale mám rád i housle a je jedno kdo na ně hraje pokud to umí a protože tu ještě nejsou volím tedy housle... a vzorek nebude od Šporcla, ani od Vanessy Mae nabízím houstlistku, kterou jsem posedlý nejen kvůli Skyrimu a AC3 (tyto klipy jsem už tu nahazoval v jiné sekci)....... nahrála i LOTR, ale já vybral toto:
Lindsey Stirling - We Found Love + dva přídavky : - D
Pro mě je to tenhle německý hudební génius ze skupiny Edguy a Avantasia, Tobias Sammet. Skládá, píše, hraje na klávesy, basu a kytaru a dle mého názoru je to naprostá špička současné metalové pěvecké scény.
Edguy - Sacrifice
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No tak asi Ronnie Atkins zpěvák dánské kapely Pretty Maids nedávno jim vyšlo nový album.
Ještě jsem přemýšlel nad Maxem Cavalerou ze skupin Sepultury,Soulfly
a Cavalera Conspiraci.
Ronnie Atkins
Cavalera
PS:nwm proč se mi tu ty videa ojevují 2krát po sobě
Upravil/a METTALIC dne 06.04.2013 17:12
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.