Pro mě je to jedna z nejoblíbenějších postav vůbec a jelikož Sapkowskeho dílo nebylo do filmové podoby (tedy alespoň ne důstojně) předěláno, tak sahám namísto po Geraltovi po Istari Gandalfovi z LotRovské trilogie:
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Mě se líbí dokument Krakatoa - je to o sopce se stejným jménem a potom se mi líbil i dokument co dávali na zoomu - Záhada Velikonočního ostrova. Ale dokumentů jsem viděla mraky, takže to nemůžu nijak moc posoudit.
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Není to tak úplně dokument, ale lepší žánrové zařazení pro to těžko pohledat a je to můj nejoblíbenější. Pokud tedy nepočítám seriálovou "Planet Earth". Je to dokument o náboženství, kterým provází jeho slavný odpůrce, vynikající americký komik Billy Maher s názvem Religilous (tedy složenina slov "religion" a "ridiculous" = "náboženství" a "nesmyslný":
Asi nejvíc jsem čekala na Hobbita, teď čekám na druhej díl
Deň dvadsiaty štvrtý:
Najlepší film roku 2012 podľa vás
Podľa mňa to je rozhodne Skyfall. Po otrasnom Quantum of Solace prišiel agent 007 na plátno presne tak ako sa patrí A úvodná pieseň od Adele je proste super.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Deň dvadsiaty piaty:
Film s najlepším soundtrackom
No ja nemám film ale celú trilógiu Pán prsteňov. Totálne epic soundtrack, proste dokonalý.
Ukážka
P.S. Pre video v spoileri dajte: [spo iler=Ukážka] sem dajte link na video, oddelte medzerami od zátvoriek [/spo iler].
Upravil/a Sanued dne 29.03.2013 10:23
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
P.S.: Nesmíme ale zapomenout na Inception/Počátek a Lvího Krále, Hans Zimmer je prostě nejlepší současný skladatel.
Upravil/a hRDLA dne 29.03.2013 10:59
Jednoznačně Pán prstenů, ale i zmíněný Gladiator nebo prostě všechno v čem je písnička od Enyy (nemám tušení jak se to skloňuje - Enya ). Taky se mi líbí soundtrack u Lvího krále a Medvědích bratrů. Poslední dobou jsem si ale hodně oblíbila písničku z Hobbita od Neila Finna:
I za mě to je Shorova kompozice pro LotRovskou trilogii, hlavně pak vydání OST "Complete Recordings", kde byla naprosto všechna hudba ze všech tří filmů a mezi nimi i tenhle neuvěřitelný kus:
The Battle of the Pelennor Fields
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.