Zdravim přátelé. Já sem tu furt, rád vidim že sem vám chyběl Aloe zmizel asi ho už někdo chytil do pokébalu nebo šel do cirkusu bezemně. Jen hodně chodim do práce tak jen pročítám co a jak tu je novýho Ale teď to bude už volnější tak tu zas budu Pokémonařit
P.S: hodně trénuju a chytám pokemony
Upravil/a Altazar dne 20.03.2013 13:21
Sem nejlepší trenér na světě
No já sem neumřel, ale co je s tou kytkou to nevim Asi fakt emigroval je to tu potřeba zas rozjet, než vyjde ESO a budu mimo
Upravil/a Altazar dne 20.03.2013 14:50
Sem nejlepší trenér na světě
@hRDLA: Jak píše EldeR, ale připrav se, že možná budou spíš požadovat náhradu knihy. Aspoň v vědárně v Ostravě to tak po mamce chtěli, poněvadž se jim samým asi nechtělo se sháněním další kopie ztrácet čas.
Upravil/a nagasadowcz dne 20.03.2013 16:49
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mno, jako bývalý knihovník můžu potvrdit, že při ztrátě knihy jsem vyžadoval knihu zaplatit (každá knížka má v evidenci uvedenou cenu právě pro tento případ)...
Přímo náhradu knihy jsme nevyžadovali, záleží ale asi na domluvě)... Navíc, není výtisk, jako výtisk. Záleží na vazbě... Pokud je kniha vázaná v kůži a ručně, bude asi dražší, než strojní papír.... Z toho důvodu bych já osobně náhradu knihy nevyžadoval, protože by mi pak určitě přinesli nějakou levnou kopii
@Ligos: No, to je taky pravda. Každopádně u nás to bylo takhle. Ale to byla taky nějaká druhořadá detektivka. Mamka miluje čtení a ty kvalitní kusy už má za sebou, tak čte jak na běžícím pásu kde co
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No uvidím, zejtra tam zajdu. Na jejich online katalogu píšou že stála 160 kč. Možná jí tam někdo vrátil, když jí ve škole našel (tam jsem jí asi ztratil), ale pochybuju, lidi jsou svině.
Ztracená kniha? Tak to nevim, já je dycky buď omylem roztrhala, nebo něčím polila a zasvinila, nebo z nich nadělala salátový vydání ale dycky jsem koupila nejprv novou a pak ji tam šla s omluvou zanýst
Nebo počmárala, na počmárání jsem zapoměla
Upravil/a Mopidu dne 21.03.2013 08:44
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.