PS: Nerevar: sory já si nevšimla
Upravil/a lucky999 dne 19.03.2013 20:35
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Tak tady fakt nevím, ale pokud zabádám hluboko do paměti, tak si vzpomenu aspoň na film, který se mi v dětství vryl do paměti, protože jsme na něm byli v téměř prázdném obřím Brněnském kině... (Ale možná to bylo až na době ledové... Moc jsem do kina jako malý nechodil a když už, tak z iniciativy někoho jiného... Jen vím, že pár měsíců po Harrym jsem byl na LotRovi)
Harry Potter a Kámen mudrců
Upravil/a Whirt dne 19.03.2013 23:38
Tak to bude Men in black 3. Fakt nevím kdy jsme na tom byli, asi pár týdnů poté co to vyšlo.......to bude asi ještě minulej rok.......? Maybe? Fakt nevim, v kině jsem byla za celej život jen párkrát
Po dlouhé době se také zapojím
Poslední film, který jsem viděl v kině, byl Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Upravil/a Sh4dowRider dne 20.03.2013 08:34
Smrtonosná past: Opět v akci, ač to mělo špatnou kritiku, mě se to líbilo. Protože jsem od toho čekal čistou né moc logickou akci a to to také bylo. Prostě film u kterého člověk vypustí a užívá si exploze.
btw. ten Bofur je fakt něco
Upravil/a lucky999 dne 21.03.2013 22:31
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
No tak to jsem měl hned jasno - jednoznačně skotský herec David Tennant. Ti co ho znají mě hned pochopí proč a nejen kvůli oné roli, ale kvůli jeho dokonalému herectví, ve kterém dokáže vystihnout snad vše, co je v dané scéně potřeba
(Vím že existuje spousty jiných skvělých herců, jako třeba Ian McKellen, ale prostě...)
"I've always been a geek and slightly awkward."
Upravil/a Whirt dne 21.03.2013 13:17
No tak tohle je zatraceně těžké. Obávám se, že jednoho vybrat nedokážu, to prostě nejde, takže se tentokrát zdržím. Jen připomenu Nerevarovi, že Brumbála Sir Ian McKellen nikdy nehrál!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.