Tak ja ani nemusím dlho rozmýšľať. naj horor aký som videl je film Štvrtý druh. je to super film pre nadšencov UFO odporúčam pozrieť.
Prečítajte si moje príbehy z Elder Scrolls sveta Príbeh Khajiita http://skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2773&pid=33591#post_33591
No tak toto je náročné . Ale asi Pianista, myslím si že je to veľmi dobrá vojenská drama. Ukazuje ako to bolo počas druhej svetovej vojny v Poľsku, ako sa nacisti správali ku Židom.
Nebudu počítat Soumrak mrtvých, ten jsem dala už jako nejoblíbenější film, takže Jednotka příliš rychlého nasazení na obrázku uprchlá husa pana K. O. Kota
Tak toho je hrozně moc. Rozhodla jsem se dát parodii na hvězdný války, protože na ty sem se koukala zrovna včera.
PS: Snad mi dovolíte i malou ukázku.
Sranda musí bejt
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Komedií jsem shlédnul tuny a všechny jsou něčím výjimečné... Proto fakt nevím co sem dát.
Chm... Použiju techniku "Napiš první na co si vzpomeneš." A vítězem se stává... Monty Pythonův Život Briana!
Výborný film s ještě lepšími Pythony a jejich britským humorem.
Typická scéna z tohoto skvělého filmu jenž poprvé za tisíce let sblížil všechny náboženství proti společnému nepříteli - Pythonům
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.