Po opravdu dlouhé době jsem se před čtyřmi dny dokopal k tomu abych se podíval na (500) Days of Summer, takže tím pádem se stal posledním filmem co jsem naposledy viděl. A musím říci, že ač normálně na takovéhle snímky moc nejsem, tak mě fakt příjemně překvapil, navíc Joseph Gordon-Levitt a Zooey Deschanel jsou opravdu skvělí, sympatičtí herci, takže si film hned necháte připustit k tělu.
Já jsem viděla naposledy Eragona (dávali na COOLu a taky jsem ho viděla už dřív). Radši nekomentuju ne nebylo to až tak špatný, ale knížka je lepší. Skoro jediný co se mi na tom líbilo byla Safira a to jakkoli stará.
PS: Nestihla jsem tu první otázku, tak snad můžu i teď. Jak jinak Pán Prstenů 4ever. Hobbit rozhodně nebyl špatnej, ale LotRa to nepřekoná (ledaže... ). Akorát mi v LotRovi vadí uhekanej Frodo.
Upravil/a lucky999 dne 06.03.2013 23:35
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Já se na horory nedívám, protože mě děsí i pavouk ve vaně ale můj brách s tátou horory milujou, takže mám celkem smůlu. Asi nejvíc se mi líbí (z toho mála co sem viděla) Akta X. (<-- a netvrďte že to neni horor )
Taky se na horory příliš nedívám a tak nahazuji film o kterém má žena Hororfilka prohlásila, že to s čistokrevným hororem má málo společného, jenže ona ráda kouká i na svodky dopráváků, kde jsou hrůzné fotky z nehod......... takže tak ujetej nejsem a jako oblíbený horor dávám "čajíček" Interview s Upírem (super herecký koncert)
Žena v černém vůbec jsem se nebála, ale je to jedinej horor co jsem viděla no, možná ještě nezvratný osud, ale to bylo i na mě moc, takže Žena v černém
Hm... Na horory zase tolik nejsem a z těch, co jsem viděl, šlo o kvalitní kousky, takže jeden vybrat není tak lehké. Ale asi to bude ten, který jsem zatím viděl jen dvakrát a od té doby jsem se na něj neodvážil podívat znovu. Skutečně nezapomenutelně traumatický zážitek a pro mě jediný skutečně děsivý horor, co jsem viděl:
Tak sice to už není na čas, ale to je jedno. Horrorů jsem viděl spoustu a mám neskutečně rád duchařiny. Nechci se rozepisovat, ale Žena v Černém byla unikátně podaná duchařina odehrávající se ve viktoriánské anglii ve starém domě v mokřinách - dokonalé prostředí. Ten horor se mi fakt líbil, stejně jako Ti druzí, ale nedokážu říci co je můj z těch všech co jsem kdy viděl oblíbený... Ale jelikož Ti druzí jsou už vážně klasa (i když při jedné scéně jsem se musel smát, jak byla prazvláštně natočená), tak to budou přeci jen oni. Nicole Kidman to tam perfektně zahrála
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.