Zdravím fórania
Kedže hRDLOv herný challenge skončil, rozhodol som sa spraviť filmový challenge. Asi vám už došlo že sa bude zaoberať filmami
Pravidlá platia presne tie isté ako pri hernom, teda:
- pri každom príspevku musí byť obrázok, nedávajte obrázky s veľkým rozlíšenim
- ak bude musieť byť video, dajte ho do spoileru
- ak niekto nebude dodržiavať pravidla, najprv ho upozorním a potom ho vylúčim
Deň prvý:
Váš obľúbený film
Mojím obľúbeným filmom je Transformers 2: Pomsta porazených. Príbeh sa mi zdá lepší než v jednotke, ukáže sa viac autobotov i decepticonov. A hlavne, ešte stále tam hrá Megan Fox
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Tak tady není co řešit. Za sebe mám jasno. Jde o trilogii Pán Prstenů, kterou beru jako jeden film (zrovna jako je knižní "trilogie" ve skutečnosti jedna kniha, jak to Tolkien zamýšlel):
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Asi se moc dlouho rozmýšlet nebudu, protože tady mám hned jasno - je to - stejně jako u Nagy - trilogie Pána Prstenů (taky ji beru jako jeden film )
Upravil/a Whirt dne 05.03.2013 11:25
Trochu se bojím chvíle až půjde o nejoblíbenější film, páč to bude hóóóóóóódně těžký.....
no, naštěstí jsme zatím u oblíbených a tak jako jeden z těch oblíbenějších, vybírám: Ronin
BTW: Mopi, náhodou Zvonilka je jeden z novějších filmů, co se mi dost líbí, taky jsem to jednou z mladší ségrou viděl. Je to veselé, barevné, zábavné, celkově moc pěkně udělané, pro menší děti (spíš teda asi holky) je to super .
Upravil/a Mahoney dne 06.03.2013 11:31
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.