Ačkoli se mi líbil ten jeden dabér z Dawnguardu, no pak Garrus, a tak dále, tak u mě je to taky Jiub.
Ten jeho monolog je prostě torpédo jedný ponorky jménem Morrowind které vám navždy vypálí díru do hlavy i do srdce
Upravil/a BadWolf dne 28.02.2013 19:21
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pan Vlastimil Zavřel neuvěřitelně skvěle nadaboval Joea v Mafii 2, hrozně se mi jeho dabing líbí a to i v Simpsonových atd . Takže za mně určitě pan Zavřel.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Páni! V tomhle případě faticky nevím - Jeff Baker (Jiub.) mě fakt přirostl k srdci; Ellen McLain (GLaDOS) má fakticky úžasně ledový hlas, který vystihuje onen stroj; Nolan North (Nathan Drake); Max Casella (Daxter), který chlupatý blesk dokonale vystihuje; Lorne Lanning (Stranger a mnoooho dalších postav ze hry Oddsworld) jehož zvláštní dabování postavy cizince mě fakticky dost zaujalo... Mohl bych jmenovat donekonečna a fakticky nevím koho si vybrat.
Zkusil bych někoho kdo tu ještě není, proto Jiuba brát nebudu, stejně jako GLaDOS... Takže ačkoliv jsem tu už někoho z Jak and Daxter trilogie dával, tak to bude právě dabér Daxtera - Max Casella - kdo by řekl, že voice actor Daxtera bude vypadat takhle
Začátek Mass Effect 3, Leaving Earth… jedna z mála scén ze kterých jsem měla na krajíčku a zároveň jsem pak cítila hroznou zodpovědnost za ty lidi, i když jsou jen virtuální výbornej úvod do hry a skvělá scéna (a koukejte to poslouchat ňákýma dobrýma sluchátkama )
Asi to nebyla nejepičtější scéna všech dob, ale po přečtení otázky mě hned napadlo tohle. Assassin creed: Revelations
pozor video obsahuje spoiler
PS: hRDLO nemohl bys něco podobnýho udělat i s filmem (30 denní filmový challenge)? Nebo někdo jinej, to je jedno, ale bylo by to zajímavý. (já ne mě nenapadají žádný otázky )
Upravil/a lucky999 dne 01.03.2013 23:17
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
OK díky. A ano já na Nekonečnou nechodim a když jo tak moc nekomentuju. btw...už to běží (ty filmy a seriály) ?
Upravil/a lucky999 dne 01.03.2013 23:58
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.