Nooo..... sice jsem se narodil 1999 , ale jedna hra by tu byla, už asi od čtyř let jsem s tátou hrál Carnivores (1998) a později jsem ji hrál i já (občas když mě zezadu zakousnul tyrannosourus tak jsem se i dost leknul) a je to dobrá hra a možná si jí zase stáhnu a zahraju. A na tu dobu to má super grafiku.
tak to u mě to bude lehký hry do 2000 jsem teda opravdu moc nehrál ... možná že jich pár je ... ale nevzpomenu si ... ale hlavně by bylo blbý sem nedát TES:I Arena ;D ta je určitě před 2000
No tak to jsem neváhal. Pro mě je to jasně The Elder Scrolls II: Daggerfall - hra s takovými možnostmi a otevřeným světem se přeci jen v té době jen tak neviděla... I přes ty bugy . (Škorp u mě má palec hore za Arenu )
Hra vykoukla na svět 31. Srpna 1996 - rok a půl po mém narození, takže když jsem to konečně hrál já, tak jsem už nic o chybách neslyšel a jen se rozplýval nad herním blahem (A jako starší i nad jinými věcmi, které Daggerfall nabízel)
Ási... ási... Arena Jo, Arena je super, i když je üper-duper Jo a taky je epic XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Rozhodně bych chtěl zkusit Godus z dílny P. Molyneuxe. Jedná se o jeho další pokus o "hru na boha", která bude obsahovat prvky z Populos, Black and White a dalších her z jeho tvorby...
Ták... Já se těším na TESO, Watchdogs, BioShock Infinite...
Ale momentálně si asi plánuju zahrát Dark Souls... nic o tom nevím, a tak je to dobře, ale teda vím, že to udělali Japonci (Jupí !) a že je to brutální řežba, ale ne brutální v tom že všechno masakrujete ale že všechno masakruje vás Hardcore...
Anyway, DO WANT (Ano, asi jsem se zbláznil )
Ale jinak, taky budu muset nejdřív dohrát spoustu her, navíc teď mudu mít měsíčně nový hry, když si předobjednám to Score
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Chtěla bych si zahrát Dawnguard, Mass Effect, TESO, atd.... Já se hrozně nudim (nebaví mě dohrát DA asi po sedmý a Skyrim už mě taky docela omrzel), takže se těšim vlastně úplně na všechno
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Kupodivu to není hlas žádného hlavního protagonisty, ale přesto mi tak nějak přirostl k srdci...
Jedná se o hlas, který mi otevřel cestu do tak nádherného světa, jako je Morrowind. A dovedete si představit, jak mě mrazilo v zádech, když jsem úplně stejný hlas od úplně stejné postavy slyšel po tolika letech i ve Skyrimu, resp. v Mohyle duší?
Asi tušíte, o kom je řeč, ale pokud ne, malá nápověda:
Dabér se jmenuje Jeff Baker.
Upravil/a Ligos dne 28.02.2013 08:43
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.