Prosím vie mi niekto poradiť. Ak prepnem na obrazovku s perkami tak dole mám čísla ( magická, health, stamina ) v zelenom a sú o polovicu menšie. Zdá sa mi že sa jedná o nejakú otravu. Pozeral som aj do active effect a žiadnu zmienku o otrave som tam nenašiel. Skúšal som aj všelijaké elixíry a žiaden nepomohol. Niekedy som mal tie čísla biele a teraz sú zelené. Vie mi niekto poradiť? Prikladám aj screenshoty ...
Ano, je to přesně, jak píší spolufórané nade mnou. Nechápu ale, že když víš o tom posilujícím amuletu, který právě dané hodnoty zvyšuješ, tak si přesto myslíš, že jde o negativní účinek. Dělá to ten Gauldurův amulet na prvním obrázku.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Pokud jsi něčím otráven nebo tak podobně, tak se spíš koukni do magie a podpoložka stávající účinky. Tam ti to napíše, jestli máš nějakou nemoc nebo či co...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.