Ahoj, mám takový menší problémek..
Mám meč dawnbreaker, mám ebenitový ignot, brousek, ale když se snažím vylepšít meč, jde to jen jednou, a u kěkoho jsem viděl že to šlo i několikrát. Prosím, pomoc!
Už ses ptal ve starém vlákně.. takže tady ti jen odpovím tak, jak tam.. (možná by moderátor mohl hodit zámek.. kvůli duplicitě)..
DahRoFus napsal:
Hele, mám takový problém, já jsem si přes konzoli vzal DawnBreaker, mám ebenitové ignoty, ale meč můžu vylepšit jen jednou
No, samozřejmě.. a kolikrát bys to chtěl vylepšit? 20x??
Co má za úroveň u zbraně po vylepšení? "Skvělá", "Perfektní", "Legendární"... ?? Ono, nejlepší můžeš mít "Legendární", lepší zkrátka není. A pokud máš max. "Perfektní" a nemůžeš se dostat třeba na to "Prvotřídní", tak je to kvůli dovednosti kovařina, že nemáš stále aktivovaný příslušný perk, který by to vylepšil..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
co máš za perky? Abys mohl vylepšit výbavu na "Legendární" (nejvyšší), musíš mít aktivovaný perk "Dračí zbroje"... Jinak ti to nepůjde
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
co máš za perky? Abys mohl vylepšit výbavu na "Legendární" (nejvyšší), musíš mít aktivovaný perk "Dračí zbroje"... Jinak ti to nepůjde
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.