Plný souhlas s ME i Gothicem. Původně jsem chtěl dát Gothic, ale jelikož ho tu už zmínil Ligos, dám sem raději hru, na kterou by si asi nikdo v této otázce nevzpomněl. Byla to jedna z prvních, kterou jsem kdy hrál, a rád si ji zahraju i dnes. Jednoznačně chytlavá gameplay a HLAVNĚ geniální, i po letech přetrvávající atmosféra. Diablo II:
P.S.: Je vtipné, že i přes to, jak ji mám rád, jsem ji dohrál snad jen jednou
@BW: Samozřejmě, že Morr
Upravil/a nagasadowcz dne 14.02.2013 12:48
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak určitě Skyrim, tam si přijde na své snad každý . Vím že tu pořád drbu s jednou hrou, ale Skyrim je prostě epic a to i pro hráče, kteří předchozí díly nehráli.
Já taky drbu jenom o jedný hře a to sice o Dragon age. Pro mě to byla prostě bestovní hra kterou jsem dohrála asi pětkrát a občas jí pořád hraju. Někomu se nemusí líbit a já to chápu, ale podle mě by si jí měl zahrát každej, kdo miluje RPG. A jak všichni tvrdí že dvojka byla děs a hrůza, tak mě se docela dost líbila , takže...
DRAGON AGE vítězí
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Ja si myslim, ze ludia by si mali zahrat adventury Polda 4 a Posel Smrti 2(idealne po dohrati jednicky). Mozno to znie ako nosenie dreva do lesa, ale tieto adventury maju velmi dobru atmosferu a hlavne pribeh. Super sci-fi hratky s casom az po alternativny rok 1996 alebo necakane kvalitny pribeh Posla Smrti 2 su jednoznacne dovody, preco by to mal hrat kazdy. Pri vsetkej ucte ku kinematografii, ta sa na taketo nieco asi nikdy nezmoze.
A dalej by som kazdemu doporucil si zahrat Fallouty. Ak nie ste ochotni prekusavat sa prvym ci druhym dielom, tak kludne hrajte Fallout 3. Ta hra ma unikatnu a velmi silnu atmosferu. Pre RPG hracov je potom povinnost hrat Baldury ci IceWind Dale. Tam si uzijete ordinarne RPG orgie.
Upravil/a Tib3rian dne 22.02.2013 10:35
Představte si že postuju stejnej obrázek jako BadWolfík! Samozřejmě že Morrowind (BW! chci tu sušenku!)
A proč Morrowind? To vám přátelé nenapíšu, protože bych se musel rozepsat a padl by příspěvek tak velkej, že by to sever pochopil jako DDoS útok (a fakt, že to je technicky nemožný celou věc ještě zhoršuje)
Každý správny hráč si aspoň raz musí zahrať Half-Life. Je to proste legenda. Ten kto HL nikdy nehral prichádza o obrovský kus z histórie herného priemyslu.
A to isté platí aj o Half-Life 2 a jeho epizódach
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Tak takýchto hier je veľa. Gears of War, Machinarium, Half-Life alebo Borderlands (hlavná dejová línia) ale LIMBO vyhráva. LIMBO som dohral minimálne 18 krát . Chcel som získať achievement pre ktorý musím na jedno posedenie prejsť hru a nezomrieť viac ako 3 razy. A i tak ho nemám.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Dlouho jsem přemýšlel Problém je, že většina her co jsem hodně hrál jsou hry bez konce A ten zbytek sem třebas zas nedohrál... Ale tak nejvíckrát jsem dohrál asi Lego Piráti z Karibiku , a myslím, že to bylo zhruba pětkrát
BTW: Nago, posílám ti sýr, a tobě Nere sušenku
Upravil/a BadWolf dne 15.02.2013 09:37
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.