@hRDLA: Jo, je to jednoduché na pochopení, ale obratně to přeložit, to už tak lehké není. Ono hezky česky vyjádřit ten zatracený gerund "farer from BEING" je samo o sobě obtížné. Tasemnice to sice přeložila správně, ale taky to nezní tak docela česky. Ono se to pořádně přeložit ani nedá. Asi proto jsem to tehdy řekl anglicky Mám pro vás další špek. Zcela nepřeložitelné a tentokráte i nepochopitelné, pokud už to neznáte:
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Upravil/a nagasadowcz dne 14.02.2013 21:29
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
zatracená, blbá děravá sparta!!!!!!!!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Jáj, tak jsem mezitím co jsem byl v Orzammaru rozjel novou postavu, trpasličího šlechtice, a řeknu vám, trpasličí politika mě taaaaak baví
Už jsem někoho vyhnal, svému bratrovi a budoucímu královi jsem řekl ať mi políbí, nechávám za sebe často mluvit pobočníka Už jenom na ten souboj dorazím, a pak mi šoupněte nějakou kurtyzánu
Pak můj bratr určo zosnová zradu, a já natrhnu prdel všem jeho vojákům
Takže, Trpasličí šlechtic = EPIC WIN
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Ano, ano, je to tak. A já zase četl, že podle nějaké církevní pověry by měl černý papež znamenat špatnou budoucnost. Právě proto mě tehdy trklo to proroctví. Zajímavé, no. Sice jsem pevně přesvědčen, že se nestane vůbec nic, ale je pěkné nad tím takhle přemýšlet, dokud to ještě nevíme jistě. Nemluvě o tom, že papež může být v úřadu bůhví jak dlouho (doslova ), takže můžeme zůstat pár let napjatí.
Hmm, Dragon Age: Origins byla hodně dobrá hra. Rozehrál jsem jí 3x a ani jednou nedohrál vždycky jsem se zasekl v poslední bitvě, ale pak jsem ten konec stejně odkoukal u kámoše
@hRDLA: Na FB je stránka "Redheads", kde je denně několik obrázků zrzek. Všechny možné typy, každý si najde svoje. Teď tam měli tuhle a hned mě zaujala. Jak jsem ještě uviděl to jméno, musel jsem se podělit. Sice má jinde H, ale stejně Whirta nezapře
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.