Tak vás po dlouhé době opět zdravím, chásko mizerná a opět bohůmžel jen na skok... to se vám stejskalo, že?
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
no, PCčko mi stále nějak nefachá, takže se sem moc nedostanu... teď píšu bráchancově holce seminárku na Hitlera, takže si užívám přepychu moderní civilizace jako např. internet teď mám pauzu, tak sem řek, že sem skáknu prohodit pár vět, než začne fotbal..
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
též zdravím
Mám pro vás jednu krásnou větu. Někdo se mě zeptal na jednu komedii, což jsem popsal slovy: "I think it was so funny that virtually nothing that is remarkably less funny than this was could ever be farer from being as funny as this was than it is." Pokud se někomu podaří kvalitní překlad, má mou hlubokou úctu
Upravil/a nagasadowcz dne 14.02.2013 20:31
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Myslím, že to bylo tak vtipné, že prakticky nic, co je významně méně vtipné než bylo tohle, by kdy mohlo být ještě vzdálenější tomu, aby to bylo tak vtipné jako tohle, než je teď.
Na rétorice by tě za tohle asi umlátili učebnicema.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.