Tak já mám oblíbený dvojice dvě. A neni to nic z her, který hraju dneska (i když rád bych si je znovu zahrál ^^). Jsou to dvě hry, respektive herní série, který tvořily nemalou část mého dětství
No tak za mě prozměnu vztah Shep a Garruse. Garrus je bezvadnej parťák už od jedničky, v ostatních dílech na události z jedničky rád vzpomíná se slovy "Just like old times." a má spousty legračních hlášek. No a i romance je hezká. Začíná jen takovým alá "No...tak jskože zkusit to můžem" a hezky se vyvíjí, navíc je Garrus co se lidí týče naprosto zmatenej
Uhh, putin this scientifically ? We need to blow his brains out of his ass !
Yeah babe, je to dvojka Cole a Baird najvtipnejšia a najlepšia dvojka s ktorou som mal čo dočinenia You can kill yourself, or die trying...
Přemýšlel jsem o tom v celku dlouho a po rozhodování mezi Jakem a Daxterem, kteří jsou ve svých hláškách nepřekonatelní, tak dnes naladím na úplně jinou notu a přejdu ke hře, o které asi neslyšelo moc lidí.
Jedná se o hru ze skvělé explorační série Knytt z dílu Underground. Hlavní hrdinka navštíví víly, aby jí splnili přání - možnost mluvit. Bohužel víly jsou pouze podvodnice, vydělávající na lidské pověrčivosti - to co je malé a umí lítat má určitě také magické schopnosti - jak řekla sama "vílí královna". To se při návštěvě víl hrdinka nečekaně dozví a "vílí královna" následně pošle dvě víly, které za to "uniknutí informace" nesli vinu. A zde se začíná rozvíjet nejen primitivní příběh hrdinky Mi, ale také odkrývat minulost, charakter a city těchto dvou víl - Dory a Cilie.
Ony dvě se osobně v lásce z počátku vůbec nemají, jelikož Cilia se skrývá za obraz drsňačky, skeptičky a city se snaží ukrývat - Dora je naopak obětavá, velice milá a citlivá a má fantasii, jenže to vše vyústilo z ne zrovna ideální minulosti.
Jak tak Mi cestuje podzemím, jenž bylo vybudováno po velké válce, kdy lidé zanikli a jak tak komunikuje s různými sektami, mezi kterými vládnou dvě hlavní - Miriadisti a Internet - tak se jejich vztah prohlubuje a postavy Dory a Cilie se postupně mění jak v očích hráče, tak i v očích obou dvou.
Je těžké tento vztah popsat, jelikož hodně souvisí s prostředím, kde se hra odehrává - postupně odkrýváte ten prapodivný podzemní svět a volíte buď Cilii, nebo Doru, která vás bude v rozhovoru zastupovat, činy zůstávají na samotné Mi.
Na internetu je těžké sehnat nějaké obrázky, tak jsem vystřihl dva z Let's playe a trochu je přizpůsobil.
Tak pro mě to je asi Leonardo a Ezio, nejlepší bromance ever
Upravil/a BadWolf dne 09.02.2013 23:47
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
samozřejmě bych mohl dát Mass Effect ... který je plný dobrých soundtracků ... ale teď jsem si vzpomněl na jednu výbornou hru se jménem two worlds 2 ... z jedničky si už hudbu nepamatuju ale ze dvojky se mi strašně líbila ...
Tak, za mě je to komplikovanější. Neberte to u mě tak, že to, co postuju jako video, pokládám za nejlepší, já za nejlepší pokládám pochopitelně Morrowind, takže za mě Morrowind, ale je tu jeden soundtrack, kterej mi za posledních pár měsíců přirostl k srdci
No, napadl mě Mass Effect, ale nakonec ho nedám, protože se tu ještě určitě někde objeví. Na co si ale nejspíš nevzpomenou je to, co tu přiložím. A můj oblíbený herní OST spolu s TES a ME to rozhodně je:
Soundtrack
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak, chtěl jsem dát Morrowind... Ale pak jsem si uvědomil, že nejlepší soundtrack mi připadá ten ze Zaklínače. Vzhledem k tomu, že tu Naga dal jedničku (která je lepší, mno) tak já dám zase dvojku, ta je taky dobrá, a zrovna ji mám na CD v mechanice
Ukázka OST The Witcher 2
Upravil/a BadWolf dne 10.02.2013 15:09
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.