já jsem o tom teda dřív opravdu nevěděl ... sice jsem ty věštce viděl v televizi ... ale to spíš jen chvilku a to jsem si řekl že tam jen lákaj lidi a že to je nuda ... ale Ýýý teketeketeke hůůů opravdu stojí za to
Upravil/a scorpioncz dne 07.02.2013 16:35
Ezo TV je fakt sranda a kdo zná CaryMaryFucka tak by měl vědět, že v pořadu o něm vědí
(Nešlo mi sem dát video...), (už tu je)
Upravil/a Zarmr dne 08.02.2013 11:18
Včera jsem na Youtube narazil na kanál, který vydává videa přesně podle mého gusta - už jsem se s ním včera podělil na chatu, ale musím zatím dvě nejlepší videa postnout i sem
lucky999 napsal:
Neni to moje nejoblíbenější postava a nevim jestli se jí podobám, ale je to jediná pro mě hlavní holka v bezvadný hře a ovládá kouzla (a Geralta), takže chci být Triss ze Zaklínače
No, relativně ovládá Geralta. Nikdo už ho nikdy neovládne jako Yennefer
Upravil/a nagasadowcz dne 08.02.2013 01:17
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
tak vás zase jenom pozdravuju, jsm u slečny a ona se koupe.... Jen tak, u našej bandy, nemám ani na pivo, kdyby mě nepozvala Nic, mažu na jůtůb a du si pouštět metal....
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
tak vás zase jenom pozdravuju, jsm u slečny a ona se koupe.... Jen tak, u našej bandy, nemám ani na pivo, kdyby mě nepozvala Nic, mažu na jůtůb a du si pouštět metal....
a nebylo by lepší se koupat s ní ???? Teda aspoň mě to baví
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tohle má být bordel na stole? O.o Mně se tu obvykle válí všechno od několika věžiček z knížek přes akrylový barvy a pečetní vosk po krém na ruce
Jenom to pití si sem nenosím od doby, kdy jsem polila tátův laptop kávou.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.