Ahoj, chci se zeptat, jestli se dá ještě něčeho dosáhnout v cechu kromě toho, že vrátím ten paklíč paní nocturnové.Když se vrátím do cechu tak Brinjolf mi akorát řekne "nemám na tebe čas hochu".
Čekám na nějaké prohlášení, že budu vůdcem cechu zlodějů co mi řekl Brinjolf, když jsem dělal mise s karliou a stali jsme se slavíky.Co jsem četl tak bych měl mít i nějakou zbroj vůdce cechu.
A je taky možnost něják vylepšit pověst cechu, že bych mohl do cechu přidávat věci nebo něco podobného, jak je u Temného Bratrstva ?
Děkuji za odpověď
musíš u Delvina a Vex urobiť 5 úloh v každom meste, po ktorých ti dá Delvin špeciálnu úlohu v tom meste, po tom čo spravíš v každom meste špeciálnu úlohu, ťa vymenujú za gild mastera ...
You can kill yourself, or die trying...
Norbi napsal:
musíš u Delvina a Vex urobiť 5 úloh v každom meste, po ktorých ti dá Delvin špeciálnu úlohu v tom meste, po tom čo spravíš v každom meste špeciálnu úlohu, ťa vymenujú za gild mastera ...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.