Ahoj potřeboval bych poradit. Mám nový počítač a v pohodě jsem nainstaloval Skyrim ale kdyz chci spustit Skyrim tak mi to píše Failed to intialize renderer. Prosím o pomoc: DirectX 11 mám nainstalovaný. Děkuji
Co tě nezabije, to tě zešílí! Příklad : Herma-Mora a ty jeho dlouhý proslovy nebo Hircine a ten jeho německej přízvuk. Samozřejmě mě můžou zabít, ale nejdřív zešílim...
Kedy ti dáva tú hlášku? Keď už dáš Play? ak áno tak ak ti naskočí základná menu, tak si daj Options, zobrazí sa ti tabuľka nastavení a tam ti ukáže ako prvé
tvoju graf.kartu
Aspect Ratio: nastav to podľa toho akú máš obrazovku. 16:10 alebo 16:9
Ja mám 22 širokouhlí a nastavujem na 16.10
Resolotion: tam si nastav rozlíšenie obrazovky aké máš v systéme nastavené, len nedávaj žiadne Letterbox
Potom to skús spustiť. Ak to nepomôže, tak ako ti už predtým radili, kontrola najnovších ovládačov, nastavenie grafiky a rozlíšenia.
Starec přiložený následující obrázek:
jejda trošku jsem zapomněl že jsem to psal zjistil jsem že jsem neměl grafický adaptér a proto to nefungovalo ale už jsem to vyřešil sakra dávno ale díky za odpovědi
Co tě nezabije, to tě zešílí! Příklad : Herma-Mora a ty jeho dlouhý proslovy nebo Hircine a ten jeho německej přízvuk. Samozřejmě mě můžou zabít, ale nejdřív zešílim...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.