pri spusteni hry, alebo nacitani ulozenych hier v Skyrime sa mi pri nazve ulozeneych hier objavil napis LOOKUP FAILED!, neviem, co to znamena, a ked sa hra nacita, tak sa neda prakticky nic robit okrem chodenia a behania, a po par sekundach hra spadne. aj som si znova hru nainstaloval, aj som skusil ju hrat akoze od zaciatku, a tam mi ide hudba ale hlasy postav nie. tak co mam robit? prosim pomozte niekto. tasopenaf
Ahoj, tohle se uz resi ve vedlejsim foru "aktualizace" - kazdopadne jde o chybu v cesky lokalizaci kvuli novemu patchi - na oprave prej ted tvurci pracujou...takze teoreticky staci pockat az se zlokalizuje patch...(anebo jestli umis anglicky tak sii na steamu ve hre prehod jazyk na anglictinu a muzes hrat...)
Dalt napsal:
hmm - to mas dobry ze si dievca - ale hlavne mas tech informaci v podpisu tolik, ze by to vydalo na 5. dil Vojny a miru - kdo se ma v tom vyznat
ps.: hodim vlastni podpis pro inspiraciu
teraz je to lepšie?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Nejlepší podpis mám stejně já. A přestatňte řešit nesmysly A smažte toto téma..už ser tu řeší stejná věc několikrát
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Mew napsal:
První řádek je krutá pravda
Druhej taky
třetí je odkaz na nejlepší covery na Skyrim
to modrý je výňatek z textu jednoho toho coveru
A poslední je info
až na to že ta máš viac ako 3 riadky a ty hRDLA nevzdychaj. čo iné sa dá robyť keď otázka už bola zodpovedaná?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.