Pod školou Magie kde je takovej ten Duch, ke kterému jdete v příběhové linii mágů...
Je nějakej stroj, kterej slouží na vyvolávání věcí, chtěl bych se zeptat. jak Vyvolám deadru? nebo ... Deadří srdce?
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Měj 90 Vyvolávání a splň spešl ukol pro Phinis Gestor ... Poté se ti myslím odemkne její plný potenciál
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
JC666 napsal:
Já sem tam dole našel takovů deadricků ruku a má na ni přijít 5 prstenů nevíte kde je splašit ?
V knihovně na Ledohradské univerzitě kde pobývá ten bláznivý ork. Nalevo od jeho stolu je malá truhlice s mistrným zámkem a tam jsou.
Krátký, ale překvapivě dobrý quest!
Upravil/a Diego dne 05.07.2012 01:47
JC666 napsal:
Já sem tam dole našel takovů deadricků ruku a má na ni přijít 5 prstenů nevíte kde je splašit ?
V knihovně na Ledohradské univerzitě kde pobývá ten bláznivý ork. Nalevo od jeho stolu je malá truhlice s mistrným zámkem a tam jsou.
díky moc tu knihovnu sem prohledal hodněkrát skříň po skříňce ale truhličky sem si všiml ažs mě řekl ty :-D
JC666 napsal:
j hele kde je to místo s tim pokladem???? nemoch sem to nikde najit
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.