@hRDLA: Jo, tak to máte v klidu celkem. A co že máte středa čtvrtek volno? To se nám na gymplu snad nestalo nikdy. Paní ředitelka byla posedlá výkonností.
@EldeR: Ale zase to máš každý den stejné, víš, do čeho jdeš a nečekají tě žádné debilní nepříjemné písemky a většinou snad ani nehezká překvapení. Prostě přijdeš, uděláš to, co vždy a to, co umíš a jdeš domů. A ještě ti to zaplatí. Ne, že by tohle bylo nějaké terno, ale taky to má svoje.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Na Steamu často hry stojí jen 75 kč
Ale nevím, trailer mě nijak nezaujal, doporučuje to jen nějakých 700 lidí a metaskóre je 65...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já jdu dát hlas knížeti asi tak za dvacet minut Myslela jsem, že nemá moc šanci, ale dneska jsem zjistila, že ho volí většina třídy a potěšilo mě to Doporučuju sledovat jeho twitter, málokdy se zasměju tak jako při jeho čtení.
Jenom by mě zajímalo, jestli by v případě, že by vyhrál a jeho portrét visel ve školách, bylo pod jeho fotkou celé jeho jméno, tedy Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena Fürst zu Schwarzenberg?
Tak já osobně mám mezi všemi kandidáty tři lidi, které milerád uvidím na prezidentském postu: Zeman, Schwarzenberg a Sobotka. Ten zbytek tam podle mě nemá co dělat a jestli vyhraje Fischer nebo Franz, asi emigruju Já mám nejraději právě Zemana a celá naše rodina volí jeho, takže tak. Ale volit dneska ani zítra nejdu, jelikož se "doléčuju", takže si rovnou počkám na druhé kolo. To podle mě celkem nevyhnutelně bude. Potom to navíc bude mít pro mě i větší smysl.
Upravil/a nagasadowcz dne 11.01.2013 16:39
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.