Tak fajn, Sanuede, BadWolfe: Jestli budete ještě někdy hrát proti BN (v den kdy můžu na komp ) tak já chci kurde taky!
s poražením BN ráda pomůžu (a nechejte mi Nicka ) (a nechejte mi taky ruční zbraně, střílím jak idiot ) (což neznamená že se netrefím, jen že pak umřu ) (prostě mi nechte ňákou hezkou motorovku, motorovky jsou fajn )
BadWolf napsal:
BN, víš proč si vyhrál? My jsme tě radši nechali vyhrát, než aby jsme zase poslouchali (četli) to tvoje řvaní a nářky a nadávky když prohraješ
Tak byl jsem naštvaný. Špek mě pozvracel, hned přišel spitter, vrátil se mi pohled, hned přišel další špek = Koho by to nenaštvalo Aspoň se nebojím čarodejnic
Mopidu napsal:
Tak fajn, Sanuede, BadWolfe: Jestli budete ještě někdy hrát proti BN (v den kdy můžu na komp ) tak já chci kurde taky!
s poražením BN ráda pomůžu (a nechejte mi Nicka ) (a nechejte mi taky ruční zbraně, střílím jak idiot ) (což neznamená že se netrefím, jen že pak umřu ) (prostě mi nechte ňákou hezkou motorovku, motorovky jsou fajn )
Po té co jsem stebou hrál poprvé, tak to je stále jako kdybych hrál jen proti těma dvum (no offense)
Sanued napsal:
BigNord napsal:
Můj L4D2 s BW a Sanuedem. Vyhrál jsem a to jsem byl sám
My sme ťa nechali vyhrať A prečo si neodfotil poslednú rundu? Tam sme prehrávali len o 50 bodov
Ehm 701-651=50, je to na tom druhém. Mě jste nenechali vyhrát, já Vám nevěřím
Mopidu napsal:
Pomoc sa zíde, si vítana. Takže ja, BW, Mahoney a ty proti BN
Upravil/a Sanued dne 29.12.2012 12:31
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Tak jsem znova dokoukala Toy Story 3... Sice byla dvojka lepší (ta byla asi nejlepší), ale ze Španělskýho Buzze furt nemůžu ne, vážně, ve kterým jiným filmu tancuje na konci astronaut s kovbojkou španělský tance?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.