tsssssssssssss
....
....
BAD WOLF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nediv se! Už si dávali dárky!
Elder a Naga: Google chrome mi taky nepovolil se přihlásit se na chat. Navíc jednu dobu jsem jej používal a nezalíbil se mi. Můj windows(7) má v sobě nainstalovaný chrome, explorer už od začátku a ani v jednom to nefachá.
Upravil/a Diego dne 26.12.2012 21:03
Diego napsal:
Elder a Naga: Google chrome mi taky nepovolil se přihlásit se na chat. Navíc jednu dobu jsem jej používal a nezalíbil se mi. Můj windows(7) má v sobě nainstalovaný chrome, explorer už od začátku a ani v jednom to nefachá.
Hmmm tak to nevím. M2 to de jak na XP tak na W7. Škoda ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Diego napsal:
Hmmm tak to nevím. M2 to de jak na XP tak na W7. Škoda ....
Takže to máme jeden incest a jeden záhadný případ nefunkčního chatu. Tady to žije!
A TEĎ BEZ LEGRACE!
@Diego: Zkus třeba ještě odinstalovat všechny prohlížeče, co máš, pročistit CCleanerem registry, restartovat a znovu nainstalovat. Jinak už mě nic nenapadá, leda reinstal OS.
@4FAN: Tak jsem viděl vánoční speciál DW. EPIC!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Diego: Zkus třeba ještě odinstalovat všechny prohlížeče, co máš, pročistit CCleanerem registry, restartovat a znovu nainstalovat. Jinak už mě nic nenapadá, leda reinstal OS.
Nevím či to pomože, OS je přeinstalovaný poměrně nedávno a před i po přeinstalu to jelo. Uvidím něco zkusím...
BTW, neznáte nějakej dobrej filmek, z období 18-19 století?
A vůbec, zajímá to někoho?
Všiml jsem si, že dneska jsem nějak až moc aktivní. Samý Diego je na hl. stránce....i v poslední novince!
Upravil/a Diego dne 26.12.2012 22:48
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.