@BW: Viděl jsem hezčí ženy. Vlastně vidím několik hezčích žen prakticky denně. Ale smutná pravda je, že by mi tahle stačila
@Whirt: Fajn, po osmém dílu mám velký problém jít spát, protože si chci pustit další. OK, Merlin je super. Na DW to sice pochopitelně nemá, ale jako oddechovka je to vynikající. Whirte, opět díky za dobrý seriál, to mám od tebe k Vánocům A jsem rád, že finále je vynikající. Co se emocí týče, někdy to tak taky mám, když už je hodně pozdě, tak třeba je to tím
@Mike: Co ty práce? Asi furt dřeš, viď?
@4FAN: Dobrou a tchüss!
Upravil/a nagasadowcz dne 26.12.2012 02:47
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Fajn, po osmém dílu mám velký problém jít spát, protože si chci pustit další. OK, Merlin je super. Na DW to sice pochopitelně nemá, ale jako oddechovka je to vynikající. Whirte, opět díky za dobrý seriál, to mám od tebe k Vánocům A jsem rád, že finále je vynikající. Co se emocí týče, někdy to tak taky mám, když už je hodně pozdě, tak třeba je to tím
To jsem rád že se líbí (ovšem že na DW nemá ) přeci bych se nedíval na kdejaký brak
Ale to finále si musím ještě někdy pustit... Nebo ještě lépe! Pustit si celého Merlina znovu!
Všichni jsou na chatu, ale ten mě nemá rád a nepustí mě na pokec. Já si jdu tedy pustit simsny, něco ještě zdlábnu, no a pak nejspíš zalehnu, jako spousta lidí přede mnou.
Zdravím přátelé jsem z5... vidím stránku 117 - takže než bych to přečetla, bylo by jich tu dalších 50 . V kosce - dělo se tu něco zajímavého?
Upravil/a MortuusDominus dne 26.12.2012 06:45
@MD: V kostce... ehm, NE Akorát taková významnější věc je to, že Mopi dostala od BW k Vánocům Mass Effect 1+2. To jsme tu ještě neměli. Ovšem jen pár dnů předtím se mu podařilo zasnoubit se s Chell... Ach, ti chlapi.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.