Všem přeju šťastné a veselé Vánoce . Je to trochu otřepaná fráze, ale musim doma pomáhat se všim možným takže na něco originálního neni čas .
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Mike napsal:
Mám vás tady všecky moc rád a všem vám ze srdce přeji opravdu, opravdu, opravdu moc fajn šťastné Vánoce a nejen ty - ale i celý nastávající rok.
Ať se vám všem daří. Všem, co toto čtete.
Tobě taky Miku
A všeobecně klid a pokoj všem dobrým lidem .... ty ostatní aby rakovina po poli honila a mráz jim prd.l roztrhal.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já dostanu notebook nebo rovnou počítač to nevim. Je to taky z části dárek pro mojí ségru , protože používám její notebook a ono jí to děsně štve .
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
@Mike: Jo, jo, doktlo v dobrém slova smyslu. Nemám rád, jak je tohle slůvko často negativně zabarvené. Zkrátka to pro mě bylo svým způsobem "moving"
@Aloe: No, štěstí ve hře mi zatím funguje skvěle. Teď už to chce jen kapku štěstí v lásce a bude to ideál. No ale nejvíc ze všeho bych si asi přál, aby se mi rychle vyléčila ta páteř/noha, abych zase "skákal přes kaluže" Jinak o snad všech dárcích vím, jelikož na překvapení o Vánocích už dlouho nehraju a nemám to rád.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.