Už se vám podařilo sundat draka na jednu ránu? Mě jo hodil sem nocturilnin stínový pláž proplížil sem se mu za záda a s dýkou a s full skillem na plížení dostal 15,0 x DMG chudák dráček
Když jsem dostal první pobídku zabít draka u Bílýho průsmyku, tak jsem se vydal se skupinou pomocníků na něj, po příchodu na místo začal drak útočit, já hrdinně jsem se rozběhl proti němu, neminulo ho pár zásahů a najednou stojím v proudu ledového dechu draka, použiju všechny lahvičky zdraví, tak tak žiju, schovávám se ve staré věži... téměř bez života... myšlenka v hlavě... klávesa T odpočinek... kupodivu funguje. Probouzím se po hodince šlofíka a hle, drak leží udolán na zemi a já přicházím k němu nasát jeho sílu, aniž bych byl jeho pokořitel. Docela mě to pobavilo.
To jsou chlupy, co ti roste z uší?
já na draky jedu full kontakt. Buď dřív povolím já, nebo oni. Jinak ten komiks je sranda trochu mi to připomíná mě, když lidi opravuji za "datumy". Taky neřikáme přece centrumy. Končím jak ten drak
Upravil/a koniaash dne 26.01.2012 14:23
lukem je to ještě lehčí. Když drak chrlí, je z něj cíl jak stodola, když lítá jen kolem neohrožuje. Když sedne, je to neohrabaná tlustá kvočna. draci jsou tu pro mě zklamání- vypadají sice krásně a je požitek sledovat třeba přelet draka nad lesy, nebo kroužícího kolem horského vrcholku ( samo, z dálky, zblízka se nemá člověk čas kochat ), ale čekal jsem výzvu a je z nich spíš jen prostředek na farmení kostí a šupin ( které jsou beztak víceméně na nic ). Mou oblíbenou zábavou je v současnosti lov na mamuty, ze zálohy, bez zbroje a s loveckým lukem+ ocelovými šípy.
Upravil/a koniaash dne 26.01.2012 14:35
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.