Kasha: To co najdeš, a kdy se neřídí levelem ale podle toho jak hraješ, jestli se snažíš chodit za své "možné hranice" ap. Přestaň se řídit svým levelem. Já jsem 21 a ani nevíš jak už jsem daleko se vším možným, mám X dračích pokřiků, hotovou magickou i zlodějskou gildu ap.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
To já jsem zase pomalejší Když jsem to zapnul, tak jsem vymetal všechny možný dungeony, bylo jich asi tak 30 a pak teprve jsem začal plnit questy, pokřiků mám asi 6 zatím no
Řevy můžete najít i v Dungeonech, jeskyních,to písmo má takovou světle modrou barvu, a když k tomu příjdete blíž tak se to naučíte a ne potřebujete ani ty mnichy
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
já draky lovim ... vyhledávám je dokonce v jednom městě (nevym ve kterym) je série questů najde ti to dračí útočiště ty zabiješ draka + získáš řev + asi 400 zlatých ... největší potíže mi dělaj Rudí draci ty hajzlíci sou imunní vůči ohnivejm kouzlům a zdá se že i vůči pokřikům jinak jeden pokřik je i u temnýho bratrstva je to pokřik zabij nebo tak nějak ... taky sem zjistil že pokud ste u zdi kde sou pokřiky (nevím či je to bug) lze pokřik vylepšit na všechny tři slova alespon u toho jednoho kterej sem zkoušel to fungovalo postupně se tam ukazovali ty slova ...
zatim jsem zabil 5, ale uz presne nevim, jaci to byli. jeden byl urcite ohnivy, jeden ledovy a jeden krvavy (to byla sranda! chtel bych, abych takovych potkaval vic nez regulernich), ostatni 2 si neuvedomuju, takze asi bezni.
Já mám štěstí pouze na ldové, zatím jsem jich potkal asi 7 a z toho 5 ledových, jeden ohnivý a poslední uletěl, asi se bál ...Jinak po nějakém čase se na vyznačeném dračím útočisti objeví znovu drak tak když budete moc toužit pu dračí duši, tak si párkrát pospěte a vraťte se tam, bude tam čekat
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.