The pointlessness embodied on the last pages of this conversation is incredibly immense; infinite even, I dare to say...
Upravil/a nagasadowcz dne 20.12.2012 22:48
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
The pointlessness embodied on the last pages of this conversation is incredibly immense; infinite even, I dare to say...
Tim je myšlena celá stránka? I naše 3 věty o cirkusu? Nebo jenom to s Justinem Bieberem? Abych věděl jestli i já konám něco špatně
Sem nejlepší trenér na světě
nagasadowcz napsal:
@Mike: Tak to je značka ideál.
Chtěl jsem sem hodit pěkný obrázek s dopravní značkou, na které je napsané ideál, ale žádný jsem nenašel. Někdy zapomínám, jak jsou lidé málo tvůrčí...
OH YEAH!
.. neva, živě si představuji - jako by tu byla! ... al vlastně... počkej... ONA TU JE!!!
Diego napsal:
Nazdár, děje se tu něco nebo mohu jen přihlížet?
Mike: Stručný a výstižný článek! Pěkně, jinak dík.
nagasadowcz napsal:
No jo, sakra, já pro tu nesmyslnost zbytku na něj zapomněl Tak tedy...
Dobře TY, Bro!!
@Altazar: Já nevím, já už jsem zapomněl, o čem jste psali
O velice důležitých věcech ale není nutné se knim vracet. Ne každej má rád cirkusáky, holt sme tu s Aloe mezi samýma cirkus-rasistama
Hele, jenom takový upozornění, který stejně nikoho nebude zajímat... Svoje "působení" zde na fóru, omezím jen na svoji povídku (Amonius). Když budu mít cokoliv důležitíýho na srdci, což se asi jen tak nestane, dám to i sem, ale jinak KRLEŠ!
Ligos napsal:
Hele, jenom takový upozornění, který stejně nikoho nebude zajímat... Svoje "působení" zde na fóru, omezím jen na svoji povídku (Amonius). Když budu mít cokoliv důležitíýho na srdci, což se asi jen tak nestane, dám to i sem, ale jinak KRLEŠ!
EldeR napsal:
no nevím, ale poslední dva co nás měli za rasisty, nedopadli zrovna nejlíp
Ne? A jména? Nebo aspoň to co jim bylo provedeno?
nějakej Shoggoth a Tsunamiplavec ... oba maj BAN ....
Ale tyhle dva vyváděli co sem slyšel o dost jinym způsobem než já a Aloe, nebo snad děláme něco špatně? Stačí říct a já se polepšim. Sem hodnej
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.