Když jsme u těch článku...
Miku, je tu něco, co by mě celkem zajímalo a byl bych rád, kdyby jsi to zpracoval. Od tebe to bude nejlepší
Jedná se o záhadu Chupacabra, jestli máš zájem
nagasadowcz napsal:
@Len: Lene, ty ses v tom Shoggotovi fakt zhlídnul, co? "Já nejsem fanynka. Je to naprosto nelogické už jen proto, že jsem mužského pohlaví." Kdybych měl argumentu přiřadit Attack hodnotu, jakou mají zbraně ve hrách, tenhle by měl tak -5 => posiluje soupeře
No co? je to pravda.
Rade:Víš je lehké něco urážet, ale překonat to je horší.Až ho překonáš tak se s tebou budu o tom bavit.
Nemusím nikoho překonávat. Já jsem skromnej a nemám vůči němu žádnou závist. Zpěvák asi nikdy nebudu, ale jsem umělec v jiném směru. Nechtěl jsem tebe ani tvého idola ničím urazit.. a už se tady o něm nehodlám bavit.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
nagasadowcz napsal:
@Mike: Tak to je značka ideál.
Chtěl jsem sem hodit pěkný obrázek s dopravní značkou, na které je napsané ideál, ale žádný jsem nenašel. Někdy zapomínám, jak jsou lidé málo tvůrčí...
OH YEAH!
.. neva, živě si představuji - jako by tu byla! ... al vlastně... počkej... ONA TU JE!!!
Diego napsal:
Nazdár, děje se tu něco nebo mohu jen přihlížet?
Mike: Stručný a výstižný článek! Pěkně, jinak dík.
No vzhledem k tomu, že používaj sprostý slova jako například Justin Bieber, tak to patří spíš do hajzlu a spláchnout.
Mimochodem Lene tohle fanynkovství s Biebrem je ještě úchylnější jak to že seš emo
Nebo to je zase fáma ?? ?no to je asi fuk, stejně ti to už nikdo neodpáře
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.