Jo čus...
Sakra, Mopi měla pravdu, Screw the Nether je návyková písnička
Radši půjdu něco hrát...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
Akorát jsme se o ruštinu dívali na Mrazíka v originále bez titulků. Nikdy více.
to muselo bejt monstrózní asi si to někde stáhnu s titulkama
Haha, to jo! Jako, ono když to znáš, tak je tomu skoro rozumět, teda, víš o co jde a ono to skoro ani mluvený projev nepotřebuje, stačí na to koukat. Zkus na to juknout no... ale v CZE je to nejlepší.
Je to jedna z mých oblíbených pohádek. Pokud se to tak dá nazvat - běžně na takové věci fakt nekoukám.
Tak a dneškem pro mě škola končí asi půjdu řešit ten chat, když tak hodím novej odkaz na novej chat přece jen, vyrobyt to trvá pár vteřin, než abych se tentovala s opravou
Jináč BW, fakt to radši vypni, já si to už zpívám ve vyučování furt z té písničky nemůžu, Sparklezovi animace jsou lepší, ale u Screw the nether se musím smát
Neboj Mop Mopi, už jsem to vypnul
Ale mám strašnou chuť si to pustit ještě jednou... a jednou...
(BTW, mě chat pořád jede )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak, prosím, toto je nový oficiální BW-ho obrázek, který vyznačuje posměch, či 'LOL': XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.