SuperHunter napsal:
Čau. Já sem mám dobře. jen nevim co dělat. Asi pudu na Saints row 3, Battlefield 3 nebo po dlouhé době na APB.
Ty hraješ APB? Jaký jsi rank?
Asi 74 nevím přesně možná míň možná víc. Používám lehký kulomet.
Pokud hraješ za policejní složky, tak si můžeme někdy zahrát. Jsem rank 95, předevčírem jsem si koupil už třetí nejlepší auto ve hře . Jinak používám klasický Star..
Nerevar napsal:
Málokdo z nás si dovede představit, čím teď procházejí rodiče dětí zastřelených ve škole v Newtonu. Ale nejspíš to budou katalogy rakví.
Nerevar napsal:
Málokdo z nás si dovede představit, čím teď procházejí rodiče dětí zastřelených ve škole v Newtonu. Ale nejspíš to budou katalogy rakví.
aneb veselosmutný černý humor.
V černym humoru neznám zábran, ač mě kvůli tomu pár lidí považuje za bezcitnýho hajzla, kterýmu by se to taky mělo stát
1) Hmm, Bezák asi ďáblem posedlý nebude. Spíš to vidím na toho předchůdce...
2) Mahoney, v nejhorším bude o holi a to se dá - sám jsem teď mrzák a žiju Takže držím palce, snad to dobře dopadne. A užívej si volna! Já mám od zítra
3) Morty, chlast je svině. Já ho dost omezil a jsem zatím spokojený.
4) hRDLo, asi to nezajímá nikoho, ale nevadí, tohle se mi stává věčně
5) Skvělý vtip, Nere. Ještě se mi hrozně líbí tenhle, obrázkový:
6) "Lene, ty jsi buzerant?!" "Ne, Nago, já jsem princezna!"
7) Co je to APB?
8) Já jdu studovat na zítřejší test a pak už mám zas volno na prázdniny. BTW, od 27. budu ležet v nemocnici, takže se tu tak 5 dnů vůbec neobjevím. Takže tu toho moc nenaspamujte, ať se z toho pak po návratu domů neposeru, ok?
Upravil/a nagasadowcz dne 18.12.2012 17:51
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
To je geniální vtip! Prvně jsem ho slyšel od známého, co je právě buzi-buzi a pak ještě od Izera. Zvláštní... jak věděli, že si říkáš Leneren?
Upravil/a nagasadowcz dne 18.12.2012 17:56
SuperHunter napsal:
Čau. Já sem mám dobře. jen nevim co dělat. Asi pudu na Saints row 3, Battlefield 3 nebo po dlouhé době na APB.
Ty hraješ APB? Jaký jsi rank?
Asi 74 nevím přesně možná míň možná víc. Používám lehký kulomet.
Pokud hraješ za policejní složky, tak si můžeme někdy zahrát. Jsem rank 95, předevčírem jsem si koupil už třetí nejlepší auto ve hře . Jinak používám klasický Star..
Škoda já jsem terorista. A hraju na americkém Colby, ale to jen pro zajímavost.
nagasadowcz napsal:
To je geniální vtip! Prvně jsem ho slyšel od známého, co je právě buzi-buzi a pak ještě od Izera. Zvláštní... jak věděli, že si říkáš Leneren?
Já vím. Ale stejně díky Nn, fakt je to vtip, co jednou vykládal Izer, o tobě samozřejmě ne. Jen ať si někdo nemyslí, že jsem to vymyslel sám. Jsem sice borec, ale tahle genialita není moje dílo
nagasadowcz napsal:
Nerevar napsal:
ten je boží
Mimochodem Lene jako předmět sázky lakování nehtů ??? no fuj
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.