EldeR napsal: Dobrééééééééé Ráááááno Skyrimééé !!! Zdravím všechny a Ligosovi se omlouvám za hlasitost pozdravu
Já mám naštěstí od přírody kvalitní spalování, takže jsem nezažil kocovinu ať sem se zrušil sebevíc
Tak to máš štěstí, že jsi nezažil to těžké ranní vstávání!
EldeR napsal: Dobrééééééééé Ráááááno Skyrimééé !!! Zdravím všechny a Ligosovi se omlouvám za hlasitost pozdravu
Já mám naštěstí od přírody kvalitní spalování, takže jsem nezažil kocovinu ať sem se zrušil sebevíc
Tak to máš štěstí, že jsi nezažil to těžké ranní vstávání!
jo mám ... vždycky sem to měl jenom jako divák .... ale nejsem svině uavřil jim sem třeba i kafe
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Nikdy žádná kocovina ? To je sen, to je blaho. To jsem mívala v svého mládí. Pak jsem se možná až časem k tomu prochlastala...dnes - vypiju pouze malé množství a druhý den ji mám
( pro mě je chlastat čím dál kocovinovatější ) ...
Upravil/a MortuusDominus dne 18.12.2012 13:28
MortuusDominus napsal:
Nikdy žádná kocovina ? To je sen, to je blaho. To jsem mívala v svého mládí. Pak jsem se možná až časem k tomu prochlastala...dnes - vypiju pouze malé množství a druhý den ji mám
( pro mě je chlastat čím dál kocovinovatější ) ...
Koukám na to.
Bezáka a kauzu kolem něj v vedl v církevní rovině, tedy v Kanonickém právu tady náš litoměřický biskup Baxant. Těžko říct... Jako nevím, co za tím stálo, mě ta kauza celá příjde tak šíleně nepřehledná - média ventilují jen útržky. Takže zde je těžší provést nějaký rozbor problému, když jsou k dispozici pouze útržkovité info.
Každopádně, díky, uložím si odkaz, třebas se k tomu vrátím, resp. asi určitě při psaní pokračování exorcismu.
Upravil/a Mike dne 18.12.2012 15:20
Ahojte . Dnešním dnem jsem zjistil, že do nového roku už mě nic netíží a do konce týdne máme každý den jen do 11:30. Tuto radostnou zprávu bohužel pokazila jiná.. moje babička dnes uklouzla na schodech a udělala si něco s nohou, teď je na pohotovosti, tak doufáme že to nic nebude. Co vy, jak se máte?
Upravil/a Mahoney dne 18.12.2012 16:17
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.