nagasadowcz napsal:
Já osobně třeba hledím na inteligenci a ne na vzdělání. A věz, EldeRe, že jsi podstatně chytřejší, než mnozí z mých universitních kolegů
@Mike: Děěěkuji, toto je jedna z mála věci, které mi fakt jdou
Díky ... bohužel je pravda, že síto našeho školství je poměrně řídké a tomu v mnoha případech odpovídá i kvalita absolventů. Nicméně od tebe si toho srovnání vážím.
Tam jsou někteří naprostí idioti To je hrozné poslouchat tu angličtinu, slyšet ty názory a vědět, že tam studujou se mnou
Každopádně mi to připomnělo nádherný vtip. Teď nevím, jestli ho tu už náhodou někdo nedával nebo jsem ho slyšel jinde, ale je to takhle: Potkají se dva vysokoškoláci a jeden povídá: "Ty vole, kamaráde, když já si vezmu, jakej jsem inženýr, tak se normálně bojím zajít k doktorovi..."
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
Lidičky, taková ptákovina, ale ono se to možná vyplní
Hohó!! Tak teď jsi mě dostal. A víš, že je to ze všech těch "proroctví" to první, při kterém mě teď vedle smíchu fakt i trochu zamrazilo. Ta představa je naprosto děsivá. Šílený korejský rapper poslem apokalypsy
nagasadowcz napsal:
Já osobně třeba hledím na inteligenci a ne na vzdělání. A věz, EldeRe, že jsi podstatně chytřejší, než mnozí z mých universitních kolegů
@Mike: Děěěkuji, toto je jedna z mála věci, které mi fakt jdou BTW, dnes jsem si k Vánocům pořídil komplet The Lord of the Rings v jednom paperbacku v angličtině. Když jsem četl první stránky mistrova veledíla v originále, málem jsem si ustříkl
A to já též = myslím, že tak je to správně. EldeR: Souhlas.
Není zač. Jo, mě taky, ale komunikace právě teď a mluvit a nezastavovat se. Pak ano. Jinak nic moc. Jako abych četl Tolkiena? Ne... Na to nemám dostatečnou slovní zásobu. ... takže závist na entou. To já si koupil knihu Rituál: Příběh moderního exorcisty. Jsem na to zvědav. A teď se asi poroučím. Jdu chrápat. (Ne, jdu cucat dudlík )
EDIT: Hledám fotku auta Jana Vokála... když přidám slovo biskup, vyhodí mi to maximálně litoměřickýho a jako jeho Superb znám, projíždí před barákem co chcvíli.
Upravil/a Mike dne 17.12.2012 22:59
nagasadowcz napsal:
@Mike: Děěěkuji, toto je jedna z mála věci, které mi fakt jdou
Díky ... bohužel je pravda, že síto našeho školství je poměrně řídké a tomu v mnoha případech odpovídá i kvalita absolventů. Nicméně od tebe si toho srovnání vážím.
Tam jsou někteří naprostí idioti To je hrozné poslouchat tu angličtinu, slyšet ty názory a vědět, že tam studujou se mnou
Každopádně mi to připomnělo nádherný vtip. Teď nevím, jestli ho tu už náhodou někdo nedával nebo jsem ho slyšel jinde, ale je to takhle: Potkají se dva vysokoškoláci a jeden povídá: "Ty vole, kamaráde, když já si vezmu, jakej jsem inženýr, tak se normálně bojím zajít k doktorovi..."
Tenhle vtip znám .. .a znám i inženýry, který by podle mě neměli prolézt ani učňákem
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
hRDLA napsal:
Lidičky, taková ptákovina, ale ono se to možná vyplní
Hohó!! Tak teď jsi mě dostal. A víš, že je to ze všech těch "proroctví" to první, při kterém mě teď vedle smíchu fakt i trochu zamrazilo. Ta představa je naprosto děsivá. Šílený korejský rapper poslem apokalypsy
A pod toto se podepisuji!
BTW, mě mrazilo dost i když jsme psal Malachiáše hele
Jé, já bych zas rád ještěrku a hada. Hlavně teda ještěrku. Pavouci jsou taky super, ale tolik mě to neláká, jako ti plazi. I když možná takový sklípkan či tarantule a k tomu ještěr... No... až budu mít vlastní bydlení, protože tohle teď dotáhnout domů, tak a) nevím, kam bych to dal a b ) mamka by se zbláznila... a c) babička by umřela
Upravil/a nagasadowcz dne 18.12.2012 00:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.