Čau lidi.Jak víte 21.12 má přijít apokalypsa.
Mop ji definovala takto:21. si leda veverka uprdne.
Je to sice komické, ale pro jistotu by jsme se měli přichystat
Tož vesele diskutujte a někdo sežeňte zásoby ať zakalíme.
Upravil/a Leneren dne 17.12.2012 22:50
Tak na to mám takové prosté Ostravské, řekl bych, sousloví... Ale pičuuuuuu. Jebat! Jsem zvědav, jak při protažení poslední samohlásky zafunguje cenzura
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No nevadí musíme si postavit vault.Zaplatí to někdo?
Počkejte:Mikeuuu
Jo a vesele pište, diskutujte a já nevím ještě co
Takhle šílené téma může být jenom ode mě co?
príde prdlajz, je to len komerčný ťah... má končiť obdobie 9 pekiel a začať obdobie 13 rajov, to je celé, kto sa vyzná v máyskej kultúre vie o čom hovorím... máyovia vôbec nepozerali na apokalypsu tak, ako dnešní ľudia, toto je len ťah ako z toho kalendára niečo vyťažiť
Mám to takzvaně v pi*i.... Ať se stane co chce, pokud se to má stát, nechť se také stane.
Prej se jen na chvíly zastaví všechna elektřina, kvůli slunci.
Navíc, klidně bych bral, kdyby půlka země naprosto vymizela, teda kromě naší republiky(). Aspoň by se příroda mohla trochu vzpamatovat od lidského "týrání".
Upravil/a Diego dne 17.12.2012 23:01
Bible říká, že nikdo neví dne ani hodiny, kdy konec nastane - a tohle nikomu necpu, ale upřímně se toho držím, takže na pevná faktická data ála tohlecto nevěřím. To i Malachiáš mi přijde pravděpodobnější.
Matouš 24:36 -
Ten den a hodinu však nikdo nezná – ani nebeští andělé, ani Syn – jedině sám můj Otec.
Mike napsal:
Bible říká, že nikdo neví dne ani hodiny, kdy konec nastane - a tohle nikomu necpu, ale upřímně se toho držím, takže na pevná faktická data ála tohlecto nevěřím. To i Malachiáš mi přijde pravděpodobnější.
Ten den a hodinu však nikdo nezná – ani nebeští andělé, ani Syn – jedině sám můj Otec.
bych si dovolil taky citovat bibli
Kazatel 11:9 - Radujž se mládenče v mladosti své .......
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike napsal:
bych si dovolil taky citovat bibli
Kazatel 11:9 - Radujž se mládenče v mladosti své .......
Diego napsal:
Mám to takzvaně v pi*i.... Ať se stane co chce, pokud se to má stát, nechť se také stane.
Navíc, klidně bych bral, kdyby půlka země naprosto vymizela, teda kromě naší republiky(). Aspoň by se příroda mohla trochu vzpamatovat od lidského "týrání".
máš naprostou pravdu stejně jsou někteří lidé pořádný svině vrazy a podobní
Diego napsal:
máš naprostou pravdu stejně jsou někteří lidé pořádný svině vrazy a podobní
Navíc, já bych se nejradši uchýlil na nějaké tiché místo, daleko od velkých měst.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.