Dobrééééééé rááááááno Skyrime !!!!!!!!!!!!
Právě mi začala dovolená, tak doufám, že po vzoru předků nebudu muset podstupovat vánoční šílenství a vyhnu se tak momentálně asi nejkýčovitějším svátkům v roce ... teda pokud nepočítám tu trapárnu v únoru
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ono je něco v únoru? Sem si ani nevšiml že by v únoru mělo být ještě něco No vánoce pro mně ztratily to svoje kouzlo, peněženka je skoro vyždímaná tak ani nemám na vánoce náladu protože musim řešit jak přežiju do další vejplaty
Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
Ono je něco v únoru? Sem si ani nevšiml že by v únoru mělo být ještě něco No vánoce pro mně ztratily to svoje kouzlo, peněženka je skoro vyždímaná tak ani nemám na vánoce náladu protože musim řešit jak přežiju do další vejplaty
ne v únoru nic není, ale vymývači mozků tvrděj že jo
.
Altazar napsal:
ne v únoru nic není, ale vymývači mozků tvrděj že jo
Aha, uff sem se ted lekl že bude zas něco takhle ze začátku roku to se mi ulevilo
Máš recht to musim promyslet, přeci jen ta pravá je víc vydržovaná, taky furt maká Tý levý koupim nějaký u šikmookých spoluobčanů, a tý pravý koupim pěkný z černý kůže
Teď sem před chvilkou přijel, nějak na spánek nedošlo. Nakrmily sme a já dostal volno, protože se tam zaučovala nějaká nová ošetřovatelka která bude od novýho roku podemnou, už se těšim na šéfování, doted buzerovali oni mně
Teď sem před chvilkou přijel, nějak na spánek nedošlo. Nakrmily sme a já dostal volno, protože se tam zaučovala nějaká nová ošetřovatelka která bude od novýho roku podemnou, už se těšim na šéfování, doted buzerovali oni mně
To nevim ale když budem psát po 1 písmenu tak to máme za hodinu ale nebudem tu zbytečně spamovat, úak nadávaj že to tu je jak na chatu.
Altazar napsal:
To nevim ale když budem psát po 1 písmenu tak to máme za hodinu ale nebudem tu zbytečně spamovat, úak nadávaj že to tu je jak na chatu.
tak ono jde spíš o to, že tady je pak spousta stránek absolutně o ničem, a je to opruz pročítat, aby člověk náhodou něco nepropás
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.